Tgrt Haber
20 Nisan 2022 15:46 - Güncelleme : 20 Nisan 2022 17:30

Ünlü aktör Johnny Depp çocukluk acılarını anlattı: Annemden şiddet gördüm

Karayip Korsanları'nın yıldız oyuncusu Aktör Johnny Depp, mahkemede aile yaşantısında bahsederek “Annemden fiziki ve psikolojik şiddet gördüm. Babam da buna sessiz kaldı” dedi.

Ünlü aktör Johnny Depp çocukluk acılarını anlattı: Annemden şiddet gördüm

Aktör Johnny Depp, eski eşi Amber Heard'e karşı açtığı 50 milyon dolarlık itibar zedelenmesi davasında ifade verdi. Depp, Heard'e hiç vurmadığını söyledi. ABD'nin Virginia eyaletinde devam eden ve kamuoyu tarafından da yakından izlenen dava, ikinci haftasına girdi. Depp, mahkemede aile yaşantısından ve çocuklukta yaşadığı açılardan da bahsetti.

ANNEM ŞİDDET UYGULADI

Anne Betty Sue Palmer ve John Christopher Depp'in dördüncü çocuğu olarak dünyaya gelen Depp mahkeme kürsüsünde ailesinde yaşadıklarını şöyle anlattı: "Ailemde fiziksel taciz vardı, kesinlikle, size kül tablası fırlatılması şeklinde olabilir, kafanıza çarpar ya da dövülürsünüz. Yüksek topuklu bir ayakkabı ya da elimize ne geçiyorsa. Yani bizim evimizde hiçbir güvenlik ya da emniyet yoktur” dedi.

BABASINI SUÇLADI

“Sözlü ve psikolojik taciz neredeyse dayaklardan daha kötüydü” diyen oyuncu Depp, dayağın sadece fiziksel bir acı verdiğini belirterek "Fiziksel acıyla başa çıkmayı öğreniyorsun. Onu kabul etmeyi öğreniyorsun. Onunla başa çıkmayı öğreniyorsun” dedi. Oyuncu Depp, babası John Depp Sr’i tüm bu yaşananlara suskun kalmakla suçladı. Depp, "Babamın kontrolünü kaybettiği ve anneme saldırdığı, anneme vurduğu, hatta anneme kötü bir şey söylediği bir an bile olmadı. Beş yaşında bir çocukken merak ettim, neden bunlar oluyor? Babam  bunu nasıl kabul ediyor? Neden ondan ayrılmıyor?” dedi. Depp, babası için "iyi bir adamdı" ifadelerini kullandı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...