Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
01 Ekim 2018 11:56

Ünlü isim mülteci ailenin çocukları almak isteyince dayak yedi

ABD'li oyuncu Lindsay Lohan, Fransa'da ziyaret ettiği mülteci bir ailenin çocuklarını almayı teklif edince yumruklandı.

Ünlü isim mülteci ailenin çocukları almak isteyince dayak yedi
Lindsay Lohan

Türkiye ziyaretleriyle sık sık gündeme gelen ABD'li yıldız Lindsay Lohan, Fransa'da ziyaret ettiği mülteci bir ailenin çocuklarını alıp götürmeyi teklif edince yumruk yedi.

CANLI YAYIN YAPARKEN YUMRUK YEDİ

Lohan, Fransa'da ziyaret ettiği bir mülteci ailesinin yanına giderek onlarla konuştu. Kısa süre sonra aileyi 'insan kaçakçılığıyla' suçlamaya başlayan Lohan, ailenin çocuklarını alıp götürmeyi teklif etti. Bunun üzerine olay yerinden uzaklaşmak isteyen aileyi görüntüleyen Lohan, ailenin insan kaçakçılığı yaptığını iddia etti. Bu sözler üzerine aile tepki gösterdi ve milyonlarca izleyicinin önünde çocukların annesi, yıldız oyuncuya yumruk attı.

HAYRANLARI İKİYE BÖLÜNDÜ

32 yaşındaki Lohan, gözyaşları içerisinde kendisini çekerken, bu video büyük bir tartışma oluşturdu. Lohan'ın hayranları yıldız oyuncuyu desteklerken çok sayıda internet kullanıcısı Lohan'ın temelsiz suçlamalarda bulunduğunu ve haksız olduğunu söyledi.

Ünlü isim mülteci ailenin çocukları almak isteyince dayak yedi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...