Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
14 Ocak 2015 14:01

Ünlü isimden inanılmaz itiraf, 'Kız arkadaşım kiralık katil'

Amerikan Stok Otomobil Yarışları takımlarından Stewart-Haas'ın pilotu Kurt Busch, hakkında uzaklaştırma kararı çıkarmak isteyen eski sevgilisi Patricia Driscoll'ün kiralık katil olduğunu iddia etti.

Ünlü isimden inanılmaz itiraf, 'Kız arkadaşım kiralık katil'
Afrika,eğitim,Amerika,Otomobil,Güney Amerika

Busch, fiziksel şiddete uğradığını öne süren eski sevgilisi Patricia Driscoll'ün uzaklaştırma talebiyle açtığı davada hakim karşısına çıktı. 36 yaşındaki pilot, avukatı Rusty Hardin'in sorularına cevaben verdiği ifadede, terk edilmişlik hissiyle kariyerini bitirmek istediğini ileri sürdüğü Driscoll'ün eğitilmiş bir kiralık katil olduğu iddiasını ortaya attı.
Ayrıldığı sevgilisinin merkez ve Güney Amerika ile Afrika'da çeşitli görevler aldığını söyleyen Busch, Teksas eyaletinin El Paso kentinde bulundukları sırada evi kamuflajla terkeden Driscoll'ün, döndüğünde üstünde bir pardesü olduğunu ve içine giydiği gecelikte de kan lekeleri gördüğünü ileri sürdü.
Busch ifadesinde ayrıca eski sevgilisinin "para karşılığı insanları öldürdüğünü itiraf ettiğini ve silahla öldürdüğü kişilerin cinayet sonrası çektiği fotoğrafları kendisine gösterdiğini" de anlattı.
Duruşma sırasında ne Driscoll ne de avukatı Carolyn McNeice iddiaları reddetti ancak Driscoll, daha sonra verdiği bir demeçte, hakkında sarf edilen sözlerin gülünç olduğunu belirterek, "Herhangi bir temele dayanmayan bu iddialar, itibarımı zedelemek amacıyla ortaya atılmıştır. Söylenenlere avukatı bile inanmıyor. İlginç olan şu ki bu acayip iddiaların bir bölümü, 8 yıldır üzerinde çalıştığım bir film senaryosundan alınmış" yorumunu yaptı.
BUSCH'UN KENDİSİNİ DÖVDÜĞÜNÜ İDDİA ETMİŞTİ
37 yaşındaki Driscoll daha önce de Busch'un 26 Eylül 2014 tarihinde Delaware eyaletinin Dover şehrinde yapılan yarış günü, takım otobüsünde kendisini dövdüğü iddiasıyla dava açmıştı. Gazilere, eğitim ve iş olanağı sağlayan, mali ve manevi açıdan yardımcı olan hayır kuruluşu "Armed Forces Foundation" ve güvenlik sistemleri konusunda hizmet veren "Frontline Defense Systems"ın başındaki Driscoll, eski erkek arkadaşının kendisini boğazından tutatarak kafasını 3 kez duvara çarptığını öne sürmüştü. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...