Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
02 May 2015 16:39

Ünlü isimden şaşırtan karar! Artık televizyona dizi yazmayacak

Ekranların sevilen ve güldüren dizisi Kardeş Payı, önceki akşam final yaptı. Oyuncular Ahmet Kural, Murat Cemcir, Seda Bakan, Ayşe Kökçü, Erdal Tosun, Ali İhsan Varol, yapımcı Mehmet Yiğit Alp, yönetmen Selçuk Aydemir ve dizi ekibi final bölümünü birlikte izledi. Aydemir'in televiyon projeleriyle ilgili kararları şaşırttı!

Ünlü isimden şaşırtan karar! Artık televizyona dizi yazmayacak
Aydemir, Selçuk Aydemir, dizi,Selçuk,Reklam,Özdilek,Ahmet Kural,Murat Cemcir,Ali İhsan varol

Özdilek Park AVM’de yapılan özel gösterim gala tadındaydı. Espriler ve kahkahalar birbirini kovaladı. Oyunculardan Ayhan Taş, sinemaları karıştırıp final seyrine geç kalınca Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in dilinden kurtulamadı. Cemcir, dizinin bitmemesiyle ilgili olarak “Kanal devam etmeme kararı aldı. Biz de saygı duyduk. Evi boşaltıyoruz arkadaşlar, yeni ev arıyoruz.” dedi.
Diziden gururla bahsedeceklerini söyleyen yapımcı Alp ise “Bundan sonra internete bol bol işler yapacağız. Selçuk Bey artık televizyona dizi yazmayacakmış.”  ifadelerini kullandı. Kardeş Payı ile ilgili bazı tasarrufları olduğunu dile getiren Alp, film çalışmalarının ardından neler yapılabileceğini Aydemir ile konuşacaklarını anlattı. Düğün Dernek filminin ikincisine odaklandıklarını belirten Kural da “Bu biraz mahalle işi olduğu için daha kalabalık bir kadro ile çalıştık. Tadında bıraktık. Bitmesinden üzüntü duymuyoruz, bu daha çok hasretlik, ekibi özleyeceğiz.” diye konuştu.
Birdenbire finale oyunculardan tepki
‘Hamiyet’ rolünü oynayan Ayşe Kökçü de seyirciler gibi aniden verilen final kararına tepkiliydi. Kökçü, “Birdenbire final bölümü oldu. Pat diye cumartesiye aldılar 28’inci olduk. Oradan oraya derken şerefle şanla bitirme kararı aldık.” değerlendirmesini yaptı. Final bölümünde dikkat çeken ince göndermelerdi. Kural’ın oynadığı Metin karakteri, “Bu programı cumartesiye alalım dediler bir şey dedim mi? Kim izler bizi cumartesi?” ifadelerini kullandı. Cemcir’in oynadığı Ali’nin “Dizilerde de aynen böyle yapıyorsunuz, önemli olayların öncesine Reklam koyuyorsunuz sonra reytingler niye düşük?”  kullandığı cümleleriyse bir başka eleştiriydi.
2015 mi ki tüm Türkiye ’de elektrikler kesilsin?
Final bölümünde eleştirilen sadece yayın gününün değiştirilmesi ve reytingler değildi. Ülke gündemiyle ilgili ince mesajlar da vardı. 2013’te yemek masası başında geçen bir sahnede Hamiyet, “Elektrikler de kesik.” dedi. Metin’in cevabı “Belki her yerde kesiktir.” oldu. Bunun üzerine Hamiyet de, “Yıl 2013 oğlum, 2015 mi ki tüm Türkiye’de elektrikler kesilsin. Fatura ödenmemiş.” ifadelerini kullandı. Yine bir başka sahnede Hamiyet çocuklarına, “Nerden öğreniyorsunuz böyle siyasi göndermeleri, ben size ‘Olacak O Kadar’ seyretmeyin demedim mi?” cümleleriyle kızıyordu. Son bölümdeki ince göndermelere salon alkışlarla destek verdi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...