Tgrt Haber
01 Aralık 2021 17:21

Ünlü isimlerin tweet'leri dizi haline geliyor

Kitaplar, bilgisayar oyunları derken diziler artık sosyal medya paylaşımlarından olmaya başladı. Komedyen Ricky Gervais ile Kida Khodr Ramadan'ın tweet'leri dizi oluyor.

Ünlü isimlerin tweet'leri dizi haline geliyor
twitter,dizi,Ricky Gervais,Kida Khodr Ramadan

Dijitalleşen dünyayla diziler, filmler televizyon ve beyazperdeden dijital platformlara taşındı. Kitaplardan uyarlama yapımlar artık bilgisayar oyunlarından da uyarlanabilir bir hal aldı. Son olarak ise uyarlamalar Twitter'a sıçradı. İngiliz komedyan ve oyuncu Ricky Gervais'in 4 Blocks adlı Alman yapımı suç dizisine hayranlığını belirten paylaşımına, dizinin başrol oyuncusu Kida Khodr Ramadan'ın cevap vermesiyle başladı.

İki ünlü isim birbirlerine cevap vermeyi, paylaşım yapmayı sürdürdükçe Warner Media'nın Almanya şubesinin dikkatini çekti. İki ismin başrolde oynayacağı komedi dizisinin tohumları bu şekilde atılmış oldu. 

Ünlü isimlerin tweet'leri dizi haline geliyor

Ricky Gervais ile Kida Khodr Ramadan'ın kendi kurgusal versiyonlarına hayat verecekleri Greenlight-German Genius'ta ikili Twitter'daki sohbet sonrası tanışıyor ve Gervais'in kült komedisi Extras'ı uyarlamak için anlaşıyorlar. 

ÇEKİMLER BERLİN'DE

İkiliye ek olarak Greenlight – German Genius’un kadrosunda şu oyuncular da yer alacak:

Detlev Buck, Frederick Lau, Tom Schilling ve Veysel Gelin

Sekiz bölümlük Greenlight – German Genius’ın çekimleri şu sıralar Berlin’de devam ediyor. Dizinin yayın tarihi ise şimdilik belirsiz.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...