Tgrt Haber
30 Mart 2014 10:23

Ünlü komedyen oy kullandıktan sonra bakın ne dedi

Komedyen Cem Yılmaz oyunu Etiler'de kullandı. Seçimlerin hayırlı olması temennisinde bulunan Yılmaz, espriyle 'Yeni muhtara güveniyorum' dedi.

Ünlü komedyen oy kullandıktan sonra bakın ne dedi
cem yılmaz,ünlü komedyen,yerel seçim,oy,etiler,

Cem Yılmaz, yerel seçimler kapsamında oyunu kullanmak üzere Etiler'deki Lütfi Banat İlkokulu'na geldi. Sabah erken saatte okula gelen Yılmaz içerideki görevlilerin hazırlıklarını tamamlaması için bir süre kapıda bekledi. Ardından 1288 Nolu sandığın başına geçen Yılmaz sırayla oyunu kullanarak zarfları tek tek oy sandıklarına attı. Sandıkta ilk oyu kullanan isim olarak kayda geçen Yılmaz, daha sonra seçimlerin hayırlı geçmesi için temennide bulundu. Seçim değerlendirmesi sorulan Cem Yılmaz, “Hayırlısı olsun herkese. Çok mutluyum” diye konuştu. İHA muhabirinin, “Oyunuzu kime verdiniz?” sorusuna espriyle yanıt veren Yılmaz, “Yeni muhtara güveniyorum” dedi.  Cem Yılmaz, burada yaptığı kısa açıklamasının ardından okuldan ayrıldı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...