Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
31 Mart 2020 10:39

Ünlü müzisyen Yıldıray Güz hayatını kaybetti! Yıldıray Güz kimdir?

Aralarında İbrahim Tatlıses, Bülent Ersoy ve Ajda Pekkan'ında bulunduğu bir çok ünlü isimle birlikte çalışan müzisyen Yıldıray Güz hayatını kaybetti.

Ünlü müzisyen Yıldıray Güz hayatını kaybetti! Yıldıray Güz kimdir?
ata demirer

45 yaşındaki Güz, geçirdiği kalp krizine yenik düştü.

Ata Demirer, acı haberin ardından Yıldıray Güz ile fotoğrafını sayfasında paylaşıp altına şu notu düştü:

 "Her ölüm zamansızdır ama bu çok çok ani oldu maalesef, Seni çok özleyeceğiz kardeşim Yıldıran Güz... Nurlar içinde uyu... Allah ailene sabır versin, hepimizin başı sağ olsun"

Ünlü müzisyen Yıldıray Güz hayatını kaybetti! Yıldıray Güz kimdir?

YILDIRAN GÜZ KİMDİR?

Yıldıran Güz, 1974 İzmir doğumludur. Çok küçük yaşlarda Ud sazıyla tanışmıştır. Dedesi Sait Yesmesliler‘den ders almıştır. İlkokul ve ortaokulu İzmir Hürriyet Lisesi’nde okumuştur.

TRT İzmir Radyosu Ud sanatçısı Necmettin Gülfidan’dan ud dersleri ve İzmir Devlet Korosu sanatçısı Mehmet Saim Karadağ’dan nazariyat ve nota dersleri almıştır. 17 yaşında TRT İzmir Radyosu’nda Ud Sanatçılığı yapmıştır. Askerliğini tamamladıktan sonra İstanbul’a yerleşmiştir.

Tarkan, Ajda Pekkan, Orhan Gencebay, Muazzez Abacı, Bülent Ersoy, İbrahim Tatlıses, Sibel Can, Hakan Altun, Ata Demirer gibi birçok ünlü sanatçının albümlerinde ve sahne çalışmalarında yer almıştır.

Med Cezir, Renkler ve Sesler, Aşkım adlı 3 adet enstrümantal albümü piyasaya sürmüştür.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...