Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
13 Eylül 2014 15:28

Ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç'a iyi haber

İstanbul'da 'da lüks evlere girerek hırsızlık yaptıkları iddia edilen biri kadın 2 kişi polis tarafından yakalandı. Şüphelilerin oyuncu ve manken Berrak Tüzünataç'ın Arnavutköy'de bulunan evinden de 4 Eylül tarihinde hırsızlık yaptıkları ortaya çıktı. Şüpheliler adliyeye sevk edildi.

Ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç'a iyi haber
berrak tüzünataç, berrak tüzünataç hırsız, magazin, magazin haberleri,

Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler son 15 gün içinde Arnavutköy ve Kuruçeşme semtlerinde birbiri ardına yaşanan hırsızlık olayları üzerine soruşturma açtı. Hırsızların gece yarısından sonra giriş katlarda bulunan lüks evlere sıcak nedeniyle açık bırakılan pencerelerden girdiğini tespit etti. Artan hırsızlık olayları üzerine pusu kuran polis ekipleri kısa süre sonra hırsızlık için bölgede dolaşan Recep Ş.(23) ile Sümeyye S.(19)'yi gözaltına aldı. Şüphelilerin üzerinde 2 bin 800 dolar para ile 3 adet cep telefonu bulundu.
ÇOK SAYIDA POLİSE GELİŞ KAYITLARI VAR
Hırsızlık Büro Amirliğinde sorgulanan şüphelilerin daha önce de polise geliş kayıtları bulunduğu ortaya çıktı. Şüphelilerden Recep Ş.'nin daha önceden hırsızlık ve tehdit suçundan, Sümeyye S.'nin ise uyuşturucu bulundurmak, güveni kötüye kullanmak, sahte kimlik kullanmak gibi suçlardan 6 kez gözaltına alındığı ortaya çıktı.
Ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç'a iyi haber 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...