Tgrt Haber
28 Aralık 2014 09:51

Ünlü oyuncu bu haberle yıkıldı

Şarkıcı Kenan Doğulu'yla evlendikten sonra çocuk için ekranlara mola veren Beren Saat, tahtını son yılların gözde oyuncularından Serenay Sarıkaya'ya kaptırdı.

Ünlü oyuncu bu haberle yıkıldı
beren saat,kenan doğulu,ekran,program,

Serenay Sarıkaya bu yıl yapılan anketlerde adını bir numaraya yazdırırken Beren Saat ise listenin bir hayli gerisinde kaldı. Dizilerin aranan oyuncusu Beren Saat'in ekranlarda olmaması kuşkuşuz Serenay Sarıkaya'nın işine yaradı. Yaz başında Kenan Doğulu'yla dillere destan bir düğünle dünyaevine giren ve çocuk sahibi olmak için ekran macerasına ara veren Beren Saat'ın ismi yapılan anketlerde bir hayli geride kaldı. Medcezir dizisiyle fırtınalar estiren Serenay Sarıkaya ise altın çağını yaşayarak bu yıl içerisinde birçok ödülü evine götürürken, anketlerde de birinci sıraya kadar yükseldi. Bunun son örneği ise Dünya'nın en büyük gençlik hareketlilik projesi olan 'Gençlik Otobüsü'nün belirlediği yılın en iyilerinde yaşandı. Türkiye Gençlik Ödülleri kapsamında resmi internet sitelerinde anket düzenleyen ekip, 'Yılın En İyi Kadın Oyuncu' kategorisini halka açık oylamaya sundu. Binlerce üyesi bulunan ve halen oylamanın geçerli olduğu sitede Serenay Sarıkaya, ezeli rakiplerini geride bırakarak birinci sıraya yerleşti. İşte sonuçlar: 

- Serenay Sarıkaya (34%, 7.668 Oy)

- Tuba Büyüküstün (25%, 5.547 Oy)

- Beren Saat (15%, 3.278 Oy)

- Bergüzar Korel (6%, 1.429 Oy)

- Nurgül Yeşilçay (6%, 1.262 Oy)

- Gupse Özay (5%, 1.163 Oy)

- Binnur Kaya (4%, 913 Oy)

- Özgü Namal (3%, 729 Oy)

- Meltem Cumbul (1%, 319 Oy)

- Cansu Dere (1%, 260 Oy)

(Akşam)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...