Tgrt Haber
22 Temmuz 2014 18:31

Ünlü oyuncu Doruk Özdemir'den TGRT Haber'e özel açıklamalar

Adını Feriha Koydum - Emir'in Yolu isimli dizisinden ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy'un kardeşi 'Can' rolünde oynayan Doruk Özdemir TGRT Haber'e özel açıklamalarda bulundu.

Ünlü oyuncu Doruk Özdemir'den TGRT Haber'e özel açıklamalar
adını feriha koydum, emirin yolu, doruk özdemir, tgrt haber, semih bişkin, röportaj, doruk, özdemir,

Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy ve Gizem Karaca'nın başrollerini paylaştığı Adını Feriha Koydum - Emir'in Yolu isimli dizide Emir'in kardeşi olan Can rolündeki Doruk Özdemir ile yeni projesi olan Koyverdin Gittin Beni, özel hayatı ve yeni plan, projeler hakkında bir söyleşi gerçekleştirildi. Gerçekleşen röportajda geleceğin parlayan yıldızı olması düşünülen Doruk Özdemir, çok özel açıklamalarda bulundu. Doruk Özdemir'in dizi çekimleri sırasında özel hayatından ödün verdiği şeyler neler? Kendisi hangi takımın taraftarı ve diğer takım taraftarları hakkında nasıl bir yorum yaptı? Tuttuğu takımla tanışması ilk olarak nasıl gerçekleşti? Koyverdin Gittin Beni'nin ardından gerçekleşecek olan yeni projeler neler? Sosyal medya kullanıcılarına nasıl bir çağrı yaptı ve hangi konuda uyarıda bulundu? İşte Doruk Özdemir'in TGRT Haber editörü Semih Bişkin'e yaptığı çok özel açıklamalar;

- Doruk Bey öncelikle yeni projeniz olan Koyverdin Gittin Beni isimli proje. Koyverdin Gittin Beni hakkında bize neler söylemek istersiniz, izleyiciler ve hayranlarınızı ne gibi yenilik ve sürprizler bekliyor?
Özdemir: Koyverdin Gittin Beni ekibi, gerek oyuncu kadroso gerek kamera arkası ekibi olarak çok eğlenceliydi, hepsiyle adeta aile gibiydik. Çok güzel bir 20 günü geride bıraktık hep birlikte ve bende bu projeyle birlikte ilk başrol deneyimimi yaşadığım için çok mutluyum. İzleyicilerde umarım bizim orada yaşadığımız aile sıcaklığımızı evlerinde de hissederler.

- Peki, hayranlarınızında merak ettiği özel hayatınıza gelecek olursak, bir yandan okul hayatınızın devam ettiğini biliyoruz. Böylesine büyük projeler ve gelecek planları arasında okul hayatınız ve özel yaşantınız etkileniyor mu?
Özdemir: Evet, bir yandan okul hayatım devam etmekte ancak okul müdürüm gerçekten bu konuda çok anlayışlı biri ve elinden geldiği kadar bana yardımcı olmaya çalışıyor. Özel hayatımdan feragat ettiğim en önemli şey ise sanırım uykum, sabahlara kadar süren set çalışmaları bazen çok yorucu olabiliyor. Kız arkadaşım olmadığı için bu konuda vakit ayırmama zaten gerek kalmıyor. Hem okul temposu, hem set çalışmaları ve yeni projelerden zaten diğer pek çok konuya vaktim kalmayabiliyor.

- Koyu bir Galatasaraylı olduğunuzu hayranlarınız ve yakın çevrenizde bilmekte. Galatasaray sevginiz nereden geliyor? Bugüne kadar diğer takımı destekleyen hayranlarınızdan bu konuda ters yada ilginç bir tepki aldınız mı?
Özdemir: Öncelikle sizinde söylediğiniz gibi koyu bir Galatasaraylı olduğum için çok gurur duyuyorum ancak diğer kulüp takımlarına ve taraftarlarına da saygım sonsuzdur. Sadece lafta değil, çoğu arkadaşım Fenerbahçelidir ve ben elimden geldiği kadar takım taraftarlığı konusunda objektif olmaya çalışırım. Galatasaray sevgim ise babamdan gelmekte, küçüklüğümde dedem sayesinde aslında biraz Beşiktaş sempatimde vardı, Galatasaray ve Beşiktaş arasındaydım ancak babam hızlı davranıp beni maçlara götürmeye başladı ve birde baktım ki Ali Samiyen'in kapılarından babamın omuzlarında giriyorum. Bu günden sonra koyu bir Galatasaraylı oldum ve bu şekilde devam ediyorum. Diğer tüm kulüp ve takım taraftarlarına da başarılar diliyorum.

- Projelerinize tekrar dönecek olursak, içinde olduğunuz projeler haricinde yeni projeler ve çalışmalarınız var mı? Hayranlarınıza neler söylemek istersiniz?
Özdemir: Tabii ki yeni projelerimiz var, yeni projeler bizim için her zaman vardır. Bir kaç gün içinde başrollerini Sarp Apak ve Özge Özpirinççi'nin paylaştığı Karışık Kaset adlı sinema filmindeki küçük rolüm için kameralar önünde olacağım. Sonra fırsat bulabilirsem küçük bir tatil belki ve ardından bu kez uzun soluklu bir projeye başlıyor olabiliriz. İlerleyen günlerde bunu hep beraber görmüş oluruz, kesin bir şey söz konusu olmadığı için bu konu hepimize sürpriz olmuş olsun. Şaşırtmayı severim.

- Sosyal medya konusuna gelecek olursak Doruk bey, iki değişik hesapla Twitter'da etkin olduğunuzu ve oldukça da faal olarak kullandığınızı görüyoruz, sosyal medyanın mesleğinize olan katkıları varmıdır? Ve hesaplarınızın kontrolünü siz mi sağlıyorsunuz? Sevenlerinizin size yazdığı mesajları siz mi görüp cevaplıyorsunuz?
Özdemir: Özellikle bu soruyu sorduğunuz için teşekkür ederim, bu konuda söylemek istediğim bir kaç şey de var çünkü...
Evet Twitter'da iki tane hesabım var bunlardan biri @doruukozdemir adlı hesap, benim şahsi olarak kullandığım hesabım, diğeri ise @dorukmanagement adlı hesap, bunu da birlikte çalıştığım kişi kontrol ediyor; yakın gelecekteki projelerimi, planlarımı ve bazı organizasyonlarımı oradan duyuruyoruz. Tabii çok çok yakında da kişisel internet sayfamızı açıyoruz. İşte oradan bana ulaşacak olan mesajların tamamını ben cevaplayacağım, zaten şimdiki şartlarda mesaj yollamak pek mümkün olamıyor. Ayrıca web sayfam üzerinden de, benimle ilgili farklı bilgilere ve şimdiye dek görülmemiş fotoğraflarıma bakmak isteyenlere de belki hoş bir haber olabilir bu. Bir de şu var ki; söylemeden geçemeyeceğim, hakkımda açılmış olan birkaç tane de sahte hesap var, onlarla alakalı olarak gereken tüm yasal girişimleri yapmış durumdayım' diyerek sözlerini sonlandırdı. TGRT Haber / Semih Bişkin

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...