Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
04 Eylül 2014 13:47

Ünlü oyuncu, Kurtlar Vadisi Pusu için Türkiye'ye geldi

Hollywood’un efsane oyuncusu Andy Garcia efsane dizi Kurtlar Vadisi Pusu’da... Garcia, İstanbul'a geldi.

Ünlü oyuncu, Kurtlar Vadisi Pusu için Türkiye'ye geldi
pusu, ünlü oyuncu, dizi,bugün,Kanal D,İstanbul,Hollywood,Kurtlar Vadisi Pusu

Eylül’de yeni bölümleri ile Kanal D’de ekrana gelecek olan "Kurtlar Vadisi Pusu”nun yeni sezon bölümlerinde oynayacak olan  Hollywood’un efsane oyuncularından Andy Garcia Türkiye’ye geldi. Andy Garcia, 8 sene önce Kurtlar Vadisi’nde Sharon Stone ile birlikte rol almıştı.
Dünyaca ünlü oyuncu  Andy Garcia Amon karakterine tekrar hayat verecek!
Los Angeles'ten tarifeli uçakla Atatürk Havalimanı'na gelen Garcia,  burada "TAV Prime Class" tarafından karşılandı. Gazetecilerin sorularını yanıtlamayan Garcia, İstanbul'a ilk kez  geldiğini söyledi. Üç gün boyunca İstanbul'da kalacağı öğrenilen Garcia, daha sonra özel  bir araçla havalimanından ayrıldı.
ANDY GARCIA İSTANBUL'DA
Bu ay yeni bölümleriyle Kanal D ekranlarına gelecek olan "Kurtlar Vadisi Pusu adlı dizinin yeni sezon bölümlerinde oynayacak olan Hollywood’un ünlü isimlerinden Andy Garcia, saat 18.30’da THY’ye ait bir uçakla Los Angeles’tan İstanbul’a geldi. Ünlü oyuncuyu Atatürk Havalimanı’nda korumalar karşıladı.
"Kurtlar Vadisi Pusunun geçen sezonki finalinde merak edilen tüm soruların cevap bulacağı yeni sezon ilk bölümünde, dünyaca ünlü oyuncu Andy Garcia güçlü performansıyla Amon karakterinde rol alacak.
Andy Garcia’nın yer alacağı bölümlerin çekiminin 3-4 gün sürmesinin planlandığı belirtildi. Perşembe akşamları milyonları ekran başına toplayan "Kurtlar Vadisi Pusu, bu ay Kanal D ekranında, yine kendi gününde ve kendi saatinde tiryakileriyle buluşacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...