Tgrt Haber
18 May 2021 14:31

Ünlü oyuncu Necati Şaşmaz eşinden boşandı

Kurtlar Vadisi dizisindeki "Polat Alemdar" rolüyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Necati Şaşmaz ile Nagehan Kaşıkçı boşandı.

Ünlü oyuncu Necati Şaşmaz eşinden boşandı
necati şaşmaz,boşanma,dava,tarikat,nafaka,nagehan kaşıkçı

Ekranların sevilen oyuncularından Necati Şaşmaz, 12 Aralık 2012 yılında evlendiği 2 çocuğunun annesi Nagehan Kaşıkçı'ya 2019 yılında boşanma davası açmıştı. Şaşmaz, 10 milyon lira ve 2 çocuğunun velayetini de istemişti.

Nagehan Kaşıkçı ise 20 milyon lira tazminat ve 2 oğlu için aylık 60 bin lira nafaka talebiyle karşı boşanma davası açmıştı.

İstanbul Anadolu Aile Mahkemesi'nde bugün görülen duruşmada dava sonuçlandı.

Ünlü oyuncu Necati Şaşmaz eşinden boşandı

ÇOCUĞUN VELAYETİ ANNEDE KALDI

Hem Necati Şaşmaz'ı hem de Nagehan Kaşıkçı'yı avukatları temsil etti. Mahkeme iki tarafın açtığı boşanma davasını da kabul edip çiftin boşanmasına karar verdi. Çocukların velayetini anneye veren mahkeme, baba ile kişisel ilişki günleri de belirledi.

ÇOCUKLARA YURT DIŞINA ÇIKIŞ YASAĞI

Mahkeme heyeti her iki erkek çocuğun da ebeveynlerinden izin almadan yurt dışına çıkışını yasakladı. Çocukların her hafta çarşamba günleri saat 18.00'de hangi ebeveynde olduğuna bakılmaksızın görüntülü konuşmasına hükmetti.

DUDAK UÇUKLATAN NAFAKA

Maddi ve manevi tazminat taleplerini değerlendiren mahkeme, tarafları eşit derece kusurlu bulup söz konusu talepleri reddetti.Nagehan Kaşıkçı'nın istediği yoksulluk talebini ekonomik ve sosyal durumunu göz önüne alarak reddeden mahkeme, Necati Şaşmaz’ın 2 oğlu için ayda 16 bin Türk Lirası nafaka ödemesine karar verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...