Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
20 Haziran 2022 17:00 - Güncelleme : 20 Haziran 2022 17:17

Güldür Güldür'ün sevilen ismi Onur Buldu baba oldu

Pandemi döneminde sessiz sedasız evlenen Onur Buldu ile Duygu Kozoğlu çifti bugün en mutlu günlerinden birini yaşadı. Çiftin bu sabah çocukları dünyaya geldi.

Güldür Güldür'ün sevilen ismi Onur Buldu baba oldu
Onur Buldu,Güldür Güldür

Türkiye’de en çok izlenen eğlence programı Güldür Güldür Show’un sevilen isimlerinde Onur Buldu, bugün baba olma sevinci yaşadı. Buldu ile Kozoğlu çiftinin bugün çocukları dünyaya geldi. Kozoğlu, sabahın erken saatlerinde özel bir hastanede doğum yaptı.

Operasyon, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı, Perinatolog Prof. Dr. İbrahim Bildirici tarafından gerçekleştirildi.

“ANNE VE BEBEĞİN SAĞLIK DURUMU İYİ”

Acıbadem Maslak Hastanesi Başhekimi Dr. Cengiz Bavbek yaptığı açıklamada şu bilgileri verdi: “50 santim, 3.110 gram olarak dünyaya gelen bebeğin ve annenin sağlık durumları gayet iyi. Kendilerine sağlıklı ve uzun bir ömür diliyoruz.”

EVLİLİK HABERİNİN NAZAR KORKUSUYLA SAKLADILAR

Öte yandan Buldu’nun pandeminin ilk döneminde evinde sade bir törenle nikah masasına oturduğu Duygu Kozoğlu’yla bu haberi nazar korkusuyla sakladıkları da öğrenilmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...