Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
19 Kasım 2014 10:52

Ünlü oyuncu yoğun bakımda

Ünlü solist ve oyuncu Cenk Durmazel, Beyoğlu’nda oturduğu apartmanın merdivenlerinden düşerek yaralandı. Durmazel'in uyutularak tedavisinine devam edildiği öğrenildi.

Ünlü oyuncu yoğun bakımda
ünlü oyuncu cenk durmazel,yoğun bakım,son sqağlık durumu,

Başrolünü Gupse Özay’ın oynadığı “Deliha” filminde de rol alan ünlü oyuncu ve solist Cenk Durmazel, sabah saatlerinde talihsiz bir kaza geçirdi. Beyoğlu’nda oturduğu apartman dairesine çıkan Durmazer, aniden dengesini kaybederek merdivenlerden yuvarlandı. Başını merdivene çarpan Durmazer, kanlar içinde yerde kaldı.
Sağlık ekipleri ilk müdahalesinin ardından Durmazer sedye ile ambulansa bindirilip hastaneye kaldırıldı. Olayı gören Durmazer’in komşuları, “Sabah düştü. Başka da bir şey bilmiyoruz” dediler. Durmazel’in hastanedeki tedavisi sürüyor
ERDEM UYGAN'DAN AÇIKLAMA GELDİ
Cenk Durmazel'in yakın arkadaşı Erdem Uygan da Twitter hesabından konuyla ilgili açıklama yaptı.Uygan,  "Her an Cenk'in yanındayım. Şuuru açık. Uyutularak tedavi ediliyor. Yakında daha iyi haberler verebilmek için bekliyor, dua ediyoruz." diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...