Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
11 Şubat 2019 22:29

Ünlü oyuncuya taksi şoförüne darp iddiasıyla gözaltı

Ünlü oyuncu Özgün Aydın bindiği takside taksi sürücüsünü darp ettiği iddia edildi.

Ünlü oyuncuya taksi şoförüne darp iddiasıyla gözaltı
özgün aydın,

Olay sonrası ünlü oyuncu ve taksi sürücüsü gözaltına alınırken oyuncu Özgün Aydın'ın, karakolda taksi sürücüsüne 'Sen yandın' demesi kameralara yansıdı. Olayda meslektaşının yardımına gelen bir diğer taksici ise Aydın'ın arkadaşları tarafından bıçakla yaralandığı iddia edildi.

Olay dün gece saatlerinde Kadıköy'de meydana geldi. İddiaya göre Kadıköy Hasırcıbaşı caddesi üzerindeki taksi durağından arkadaşlarıyla birlikte taksiye binen ünlü oyuncu Özgün Aydın, karşıya gideceğini söyledi. Kısa bir süre gittikten aracı durdurarak araçtan inen Özgün Aydın, tekrar taksiye doğru yöneldi. Araçtan indiği esnada aracın kapı lastiğinin düştüğünü gören şoför lastiği yerine taktığı esnada oyuncu Özgün Aydın ile kısa bir süre sözlü tartışma yaşadı. O esnada oyuncu Özgün Aydın aracın kapısını üzerine kapattığı esnada taksi şoförü Yakup Koca'nın koluna çarptı. Aracından inen taksi sürücüsü Yakup Koca, oyuncu Özgün Aydın'ın yanına gitmek istedi. Bu sırada Aydın ve arabada bulunan arkadaşları sürücünün elinden telefonunu alarak darp etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...