Tgrt Haber
29 May 2014 17:18

Ünlü oyuncuyu bakın kim bıçaklamış

Ünlü oyuncu Rıza Sönmez, Cihangir'de para vermeyi reddettiği tinercilerin saldırısına uğrayarak, kolundan yaralandığını iddia etmişti. Olayın ardından inceleme başlatan polis, olayın gerçekleştiği bölgedeki güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye aldı.

Ünlü oyuncuyu bakın kim bıçaklamış
ünlü oyuncu,rıza sönmez,cihangir,bıçaklanma,saldırı,

Kamera kayıtlarını inceleyen polis, oyuncu Sönmez"i bıçaklayan kişinin Taksim'deki bir barın sahibi olan avukat Sidar A. olduğunu tespit etti. Sönmez ve Sidar A.'nın arkadaş oldukları ve alkol aldıktan sonra tartıştıkları ortaya çıktı. Polis tarafından gözaltına alınan Sidar A.'nın ifade vermeyi reddettiği, yalnızca tartışmanın alkolün etkisiyle yaşandığını söylediği öğrenildi.
Hastanede bulunan oyuncu Rıza Sönmez hakkında yalan beyanda bulunarak adli mercileri yanılttığı gerekçesiyle soruşturma başlatıldığı belirtildi. Sönmez, önceki gece Cihangir'de kendisinden para isteyen çocuklara "hayır" cevabı verince kolundan bıçaklandığını iddia etmişti. Hastaneye giden Sönmez'in kan kaybı ve derin kesiden dolayı ameliyata alındığı ifade edilmişti.
OLAY ANI GÜVENLİK KAMERASINDA
Öte yandan Sönmez'in arkadaşı tarafından bıçaklandığı anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde ünlü oyuncu ve arkadaşının tekme tokat kavgaya tutuştuğu görülüyor. Kavga sırasında Sönmez'i yere yatıran Sidar A.'nın, ünlü oyuncuyu kolundan bıçakladığı anlar da kameraya yansıyor. Araya giren arkadaşları Sidar A.'yı uzaklaştırıp, Sönmez'i kurtarıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...