Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
03 Ağustos 2014 16:34

Ünlü sanatçıdan Başbakan Erdoğan'a destek

Sanatçı Sinan Özen, Başbakan Erdoğan'ı sevenlerin, cumhurbaşkanı seçiminde kendisine tekrar destek vereceğini düşündüğünü söyledi

Ünlü sanatçıdan Başbakan Erdoğan'a destek
sinan özen,başbakan erdoğan,destek,cumhurbaşkanlığı seçimi,

Tatil için geldiği Rize'nin Çayeli ilçesinde gazetecilere açıklama yapan Özen, Başbakan Erdoğan'ın kendisinin dostu ve hemşehrisi olduğunu belirterek, "Erdoğan'ın başbakanlık dönemi içerisinde Türkiye'de yaptığı hizmetleri hepimiz görüyoruz. Bunlar çok önemli gelişmeler" dedi.
Türkiye'nin yeni bir sisteme geçmek için hazırlandığını ifade eden Özen, şunları kaydetti: "Cumhurbaşkanlığı, Başbakan Erdoğan için çok önemli. Dolayısıyla Başbakan'ın hem hizmet anlamında hem de cumhurbaşkanlığı seçimi ile beraber yeni bir oluşum yapacağını düşünüyorum. Başarılı olacağına inanıyorum. Yaptıklarını bütün halk olarak ve sanatçı olarak da görüyorum. Bu toplumda yaşayan birey olarak da görüyorum. Ülkesine sunduğu katkılardan dolayı cumhurbaşkanı seçimlerinde aynı teveccühü onu sevenlerin göstereceğini düşünüyorum."
Vefat eden sanatçı Murat Göğebakan ile iki ay önce Çorum'da bir konserde birlikte olduğunu anlatan Özen, "En son kendisini orada gördüm. Belli etmemeye çalıştım ama çok üzüldüm. O gün biraz konuştuk, sohbet ettik. Murat son çıkardığı albümde benden bir şarkı istemişti. 'Kapına gül bıraktım' şarkımı Murat son albümünde raks versiyonu olarak çıkardı. Allah mekanını cennet etsin, geride kalanlara sabır versin" diye konuştu.
Kaynak: AA

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...