Tgrt Haber
06 Aralık 2021 14:31

Ünlü şarkıcı Berdan Mardini’nin yeni imajını görenler şaşkına döndü

Ünlü türkücü Berdan Mardini’nin yeni imajı sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Mardini’nin yeni imajını gören kullanıcılar şarkıcıyı Özcan Deniz’e benzetti.

Ünlü şarkıcı Berdan Mardini’nin yeni imajını görenler şaşkına döndü
Berdan Mardini,şarkıcı,,türkücü,,imaj,

Geçtiğimiz aylarda iki çocuğunun annesi Fatoş Yelliler’den olaylı bir şekilde boşanan Berdan Mardini’nin yeni imajı gündem oldu.  Saçlarını gri renge boyatan ünlü şarkıcı sosyal medya hesabından fotoğrafını paylaştı.

“BANA YENİ FOTOLAR LAZIM”

Evinin giyinme odasında içine hiçbir şey giymeden ceketle pozlar veren şarkıcı, "Bana yeni fotolar lazım" notunu düştü. Ünlü sanatçının yeni imajı meslektaşı olan Özcan Deniz’e benzetildi.

Ünlü şarkıcı Berdan Mardini’nin yeni imajını görenler şaşkına döndü

 

Ünlü şarkıcı Berdan Mardini’nin yeni imajını görenler şaşkına döndü

BERDAN MARDİNİ KİMDİR?

5 Kasım 1978 tarihinde Diyarbakır'da dünyaya gelen Berdan Mardini, babasının devlet memuru olması nedeniyle çocukluğunu farklı şehirlerde geçirdi. Ailesi aslen Mardinlidir. Diyarbakır'da başladığı ilkokul eğitimine Isparta'nın Gelendost ilçesinde devam eden Berdan Mardini, o yıllarda tiyatro ve müzik gibi faaliyetlere ilgilendi, ses yarışmasına katıldı. Babasının emekli olmasından sonra ailesi ile birlikte İstanbul'a yerleşen Mardini, lise eğitimini İstanbul Avcılar'da Süleyman Nazif Lisesi'nde sürdürdü.

Üniversite sınavlarını kazanamayan Berdan Mardini, babasının açtığı tekstil atölyesinde çalıştı. Burada 2 yıl boyuncu çeşitli pozisyonlarda çalışmasının ardından bağlama kursuna başlayan Berdan Mardini, tesadüf eseri bir eğlence mekanından şarkı söylemesinin ardından müzik dünyasına adım atmış oldu.

90'lı yılların sonunda gece kulüpleri ve türkü bar tarzı mekanlarda şarkıcılık yapan Berdan Mardini, bu dönemde eğitim almayı çok istediği konservatuar sınavlarına girmiş ancak başarılı olamamıştır. Berdan Mardini ilk albümünü 2000 yılında çıkarmış ancak teknik problemler nedeniyle bu albüm piyasaya sürülmemiştir. 2002 yılında çok istediği "Aman Aman" albümünü çıkardı ve bu albüm sonrası geniş kitleler tarafından tanındı. Berdan Mardini'ye esas şöhretini kazandıran ise "Senden Çocuğum Olsun" adlı şarkısıdır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...