Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
16 Kasım 2014 10:25

Ünlü şarkıcı Deniz Seki tutuklandı

Hakkında yakalama kararı bulunan Deniz Seki getirildiği İstanbul Adalet Sarayı'nda tutuklandı.

Ünlü şarkıcı Deniz Seki tutuklandı
deniz seki,adliye,sevk,

Ünlü şarkıcı Deniz Seki, İstanbul Adliyesi’ne getirildi. Gözyaşları içerisinde adliyeye giren Deniz Seki, ne hissettiğini soran gazetecilere ellerindeki kelepçeleri göstererek, "Böyle ne hissedebilirim" dedi.
DENİZ SEKİ ADLİYEYE BÖYLE GETİRİLDİ
Ünlü şarkıcı Deniz Seki, Büyükçekmece’de yakalandıktan sonra geceyi emniyette geçirdi. Sabah saatlerinde hastanede sağlık kontrolünden geçirilen Seki, İstanbul Adliyesi’ne sevk edildi. Adliye girişinde basın mensuplarının ısrarlı soruları ile karşılaşan Seki, "Bu ülkede, benim ülkemde zerre kadar adalet varsa, ki ben olduğuna inanıyorum, benim suçsuzluğum er ya da geç anlaşılacaktır" dedi.Seki, ne hissettiğini soran gazetecilere ellerindeki kelepçeyi göstererek "Sence ne hissedebilirim. Suçsuz yere cezaevine giren bir insan ne hissedebilir. Ah ah. Böyle ne hissedebilirim" diyerek gözyaşlarına boğuldu.İHA

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...