Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
25 Kasım 2014 14:15

Ünlü şarkıcı konserinde et tüketilmesini yasakladı

Alternatif rock müzik gruplarından The Smiths'in vokalisti Morrissey, 7 Aralık'ta İstanbul'da vereceği konserde et ve et ürünlerinin tüketilmemesini istedi

Ünlü şarkıcı konserinde et tüketilmesini yasakladı
konser, et, et ürünleri, The Smiths, Morrissey,

The Smiths'in vokalisti Morrissey, 7 Aralık'ta Volkswagen Arena'da sahne alacak. Morrissey, konserde son albümünün ikinci single'ı olarak yayınlanan ve İstanbul sokaklarının duygusunu veren ve şehrin sokaklarından ses kayıtları içeren "Istanbul" şarkısını da seslendirecek. Sanatçı ayrıca, "World Peace Is None of Your Business" albümünde yer alan şarkıları ile The Smiths'le yaptığı albümlerdeki hit şarkılarını da hayranları için söyleyecek. Sanatçının konser alanı ve dışında et ve et ürünleri satışının yapılmaması isteği üzerine, konser biletinin satıldığı internet sitesine konuya ilişkin uyarılar konularak, dinleyicilerin mekan içinde ve çevresinde et ürünleri tüketmemesi talep edildi. Bugüne kadar "Suedehead", "The More You Ignore Me, The Closer I Get", "The Teachers Are Afraid Of The Pupils", "You Have Killed Me", "First of the Gang To Die" gibi birçok şarkıya imza atan Morrissey, "yılmaz bir hayvan hakları koruyucusu" olarak biliniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...