Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
04 Şubat 2014 09:54

Ünlü şarkıcı Shakira yeni yaşını ailesi ile birlikte kutladı

Ünlü şarkıcı Shakira yeni yaşını küçük oğlu Milan ve futbolcu eşi Gerard Pique ile birlikte kutladı...

Ünlü şarkıcı Shakira yeni yaşını ailesi ile birlikte kutladı
Ünlü şarkıcı, Shakira, kolombiyalı şarkıcı, shakira, yeni yaşıtı kutladı, ailesiyle kutladı, oğlu milan,

Kolombiyalı ünlü şarkıcı Shakira, 37. yaşgünü küçük oğlu Milan ile birlikte geçirdi. Rihanna ile yaptığı düet ile son günlerden adından sıkça söz ettiren Kolombiyalı güzel şarkıcı Shakira geçtiğimiz gün 37. yaş gününü kutladı. 'Can't Remember To Forget You'şarkısının klibi geçtiğimiz günlerde yayınlanan ve tüm dünyada tıklanma rekorları kıran şarkıcı Shakira 37. yaş gününü oğlu Milan ile birlikte kutladı. Boncuklu kolyesi ile özdeşleşen şapkası ve gri kıyafeti sade bir görüntü sergileyen Shakira makyajsız hali ile magazin bülteni tarafından dünyanın en güzel ünlü annesi seçildi. Albümleri milyonlar satan ünlü şarkıcı küçük oğlu Milan suratına tebessüm ile dokunmasının ardından yaşadığı mutluluğu gözlerinden okundu.
Barcelona'nın İspanyol defans oyuncu Gerard Pique ile birlikteliklerinden olan küçük oğlu Milan ve futbolcu eşi ile doğum gününü evlerinde kutlayan ünlü şarkıcı Shakira tüm sevenlerine ve sosyal medyadaki takipçilerine teşekkür mesajı yayınladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...