Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
04 Temmuz 2014 19:15

Ünlü şarkıcı Soma'ya okul sözünü yerine getirdi

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen, kurucusu ve başkanı olduğu 'Çocuklar Gülsün Diye Derneği' ile ihtiyacı olan illere anaokulu kazandırmaya devam ediyor. Somalılara okul sözü veren Gülben Ergen, 1,5 ay sonra inşaatı başlattı.

Ünlü şarkıcı Soma'ya okul sözünü yerine getirdi
gülben ergen, soma, okul sözü,

Milli Eğitim Bakanlığı ile başkanlığını ünlü sanatçı Gülben Ergen'in yaptığı ‘Çocuklar Gülsün Derneği' arasında imzalanan ‘30 İlde 30 Anaokulu' projesi çerçevesinde 24. anaokulu inşaatı, Manisa'nın Soma ilçesinde başladı. Okul öncesi eğitiminin önemine dikkat çekmek, okullaşma oranını arttırmak, toplum desteğini sağlamak amacıyla yapılan protokol çerçevesinde daha önce 23 ilde yapımı tamamlanan okullar eğitim öğretime açıldı. Derneğin başkanlığını yürüten ünlü sanatçı Gülben Ergen, 13 Mayıs tarihinde Soma'da 301 maden işçisinin yaşamını yitirdiği maden faciası sonrasında ilçeye gitmiş ve Soma'yı da projeye dahil ettiğini açıklamıştı. Ergen, 1,5 ay gibi kısa sürede sözünü tutarak okul inşaatı çalışmalarını başlattı. Soma'daki Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu'nun bahçesinde 2 derslikli olarak başlatılan ve yapımı hızla devam eden anaokulunun kısa sürede tamamlanması hedefleniyor. Okulun açılışına Gülben Ergen'in de katılacağı belirtildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...