Tgrt Haber
20 Temmuz 2014 09:36

Ünlü şarkıcıdan ağır eleştirilere sert cevap

Başbakan Erdoğan'ın vizyon belgesi toplantısına katılması sonrası sert eleştirilere maruz kalan Hande Yener, sahnesinden cevap verdi.

Ünlü şarkıcıdan ağır eleştirilere sert cevap
hande yener,ağır eleştirilere,sert cevap,

Bodrum'da sahne alan Hande Yener, 'Ya ya ya' ve 'Bodrum' adlı şarkılarıyla hayranlarını coşturdu. Eski ve yeni albümünden şarkılara yer veren Hande Yener, hayranlarına "Benim yaşanmamış hiçbir şarkım yok. Hepsi şarkı oluyor. Hepsi gerçekleşiyor. Ya da önce gerçekleşiyor, sonra şarkı oluyor. İkisinden biri başıma geliyor" dedi.
Hayranlarının zaman zaman şarkılarında eşlik etiği Yener, 'Bodrum' adlı şarkının "Biz tam yalandık" sözlerinin ardından konserine ara vererek şunları söyledi:
''BENİM RESMİMİ KOYMUŞLAR...''
"Bir karikatürde gördüm. Biz tam yalandık' diye benimde resmimi koymuşlar. Aslında özgürlük yalan diye düşünüyorum ben artık. Özgürlükler çok yalan oldu. Ve dünyada ölümden başkası yalan diye düşünüyorum. O yüzden hepimiz yalanız yani." Karikatürde Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı Türkiye Vizyon Belgesi'ni açıkladığı toplantıya katılan sanatçıların resmedildiği belirtildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...