Tgrt Haber
22 Aralık 2021 12:10

Ünlü şefin 18 yıl süren evliliği sona erdi: MasterChef jürisi Somer Sivrioğlu boşandı

MasterChef programı jürilerinden ünlü şef Somer Sivrioğlu boşandı. Çekişmeli davanın anlaşmalıya dönmesi sonucu ünlü şef Somer Sivrioğlu, 18 yıllık eşi Aslı Sivrioğlu ile yollarını ayırdı.

Ünlü şefin 18 yıl süren evliliği sona erdi: MasterChef jürisi Somer Sivrioğlu boşandı
MasterChef,Somer Sivrioğlu,Aslı Sivrioğlu,,boşanma,

Ünlü şef ve MasterChef programının jürisi Somer Sivrioğlu ile 18 yıldır evli olduğu Asli Sivrioğlu arasından yürütülen boşanma davası karara bağlandı. Sivrioğlu çifti 20 dakika süren duruşmanın ardından boşandılar.

ÇEKİŞMELİ AÇILAN DAVA ANLAŞMALI SONUÇLANDI

İstanbul 4. Aile Mahkemesi’nde görülen duruşmada Somer Sivrioğlu ile Aslı Sivrioğlu avukatlarıyla birlikte hazır bulundu. Duruşma basına kapalı olarak gerçekleşti. Aslı Sivrioğlu tarafından iki yıl önce çekişmeli olarak açılan boşanma davası anlaşmalı olarak sonuçlandı.

"EVLİLİĞİMİZİN SÜRME İHTİMALİ YOKTUR"

Duruşmada, Aslı Sivrioğlu’nun nafaka ve tazminat talebinde bulunmadığı, Somer Sivrioğlu’nun ise, "Evliliğimizin sürme ihtimali yoktur" dediği öğrenildi. Yaklaşık 20 dakika süren duruşmada, taraflar anlaşmalı olarak boşandı.

Ünlü şefin 18 yıl süren evliliği sona erdi: MasterChef jürisi Somer Sivrioğlu boşandı

İKİ ÇOCUĞUN VELAYETİNE ANNELERİNE VERİLDİ

Mahkeme, iki çocuklarının velayetini Sydney’de yaşayan anne Aslı Sivrioğlu’na verilmesine ve Somer Sivrioğlu’nun Sydney’e gittiğinde belirli günlerde çocuklarını görebilmesine karar verdi. Duruşmanın ardından basın mensuplarının sorularını cevapsız bırakan şef Sivrioğlu, adliyeden ayrıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...