Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
02 Aralık 2014 15:37

Ünlü senarist Kobani'de yaralandı

Suriye'de IŞİD saldırıları altında bulunan Kobani'ye giden senarist Önder Çakan, cuma günü IŞİD'in düzenlediği bombalı saldırıda yaralandı.

Ünlü senarist Kobani'de yaralandı
ünlü senarist,önder çakar,kobani,

Diyarbakır'a getirilen Çakan, Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Göğüs Cerrahisi Yoğun Bakım Servisi'nde tedavi altına alındı.IŞİD'in saldırıları altında bulunan Kobani'ye destek vermek için bir süre önce Şanlıurfa'nın Suruç İlçesi'ne giden senarist Önder Çakan, daha sonra Kobani'ye geçti. IŞİD'in Cuma günü düzenlediği bombalı saldırıda duvarın altında kalarak yaralandığı belirtilen Çakan, daha sonra Türkiye'ye getirildi. Diyarbakır Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürülen Çakan, burada Göğüs Cerrahisi Yoğun Bakım Servisi'nde tedavi altına alındı.'Gemi'de' ve 'Takva' filmlerinin senaristi olan Önder Çakar'ın omurgasında kırıklar bulunduğu ve hastanede tedavisinin sürdürülüyor.

Kaynak DHA

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...