Tgrt Haber
13 Eylül 2021 08:53

Ünlülerin menajeriydi! Kazdığı mezara düştü öldü

Dünyaca ünlü isimlerin turnelerini düzenleyen Mick Brigden, kendi kazdığı mezara düşerek hayatını kaybetti.

Ünlülerin menajeriydi! Kazdığı mezara düştü öldü
menajer,,kaliforniya,

Rolling Stones, Bob Dylan, Peter Frampton gibi dünyaca ünlü isimlerin turnelerini yöneten, sektörün tanınan isimlerin Mick Brigden oldukça tuhaf bir şekilde hayatını kaybetti.

Brigden, Kaliforniya'da bulunan Santa Rosa'daki evinde hayatını kaybeden köpeği için bir mezar kazdı. Brigden'ın kazdığı mezar çöktü ve içine düşerek hayatını kaybetti. 73 yaşındaki ünlü menajerin ölümü sanat camiasını sarstı. 

Ünlülerin menajeriydi! Kazdığı mezara düştü öldü

Kötü haberin gelmesinin ardından Amerikalı gitarist Joe Satriani, Brigden'ın bir fotoğrafını paylaşarak şunları yazdı:

"Çılgın ve harika bir 33 yıllı rock'n' roll oldu. Hiç bu kadar sıkı çalışmadım, bu kadar çok çabalamadım, bu kadar çok gülmedim, bu kadar çok ağlamadım, bu kadar çok müzik yapmadım. Dünya çapında bu kadar çok macera yaşamadım. Hepsinde yanımda Mick vardı. O bu işin akıl hocasıydı, dürüst, sert, besleyici, çalışkan, saygılı, inatçı, anlayışlıydı, bunların hepsiydi." 

MICK BRIGDEN KİMDİR?

Mick Brigden 1960'lı yıllarda kısa bir süre New York'ta yaşamış ve Long Island merkezli Mountain grubunun turlarını ayarlamıştı.  Özellikle 1969 yılındaki Wootdstock'taki performansta büyük katkısı olmuştu. 

Son yıllarda Joe Satriani ile çalışıyordu. Ayrıca Sammy Hagar, Eddie Money ve Humble Pie gibi yapımcıların yönetimine de yardımcı oldu.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...