Tgrt Haber
05 Nisan 2018 16:54

Uraz Kaygılaroğlu'nda ters köşe

Komedi dizilerden boy gösteren oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, bu kez bir dram dizisi olan 'Masum Değiliz'de seyirci karşısına çıkıyor.

Uraz Kaygılaroğlu'nda ters köşe
Uraz Kaygılaroğlu,

'Pis Yedili', 'Harem', 'Baba Candır' ve 'Klavye Delikanlıları' dizilerindeki başarılı performansıyla komedinin aranan yüzleri arasına giren Uraz Kaygılaroğlu, yeni projesinde şaşırttı.

'Masum Değiliz' dizisinde 'Mert' adında bir müteahhiti canlandıran oyuncu, rolüne eşi Melis Kaygılaroğlu’yla hazırlandığını belirterek, "Yer aldığım bütün işlere eşim Melis’le konuşup tartışarak hazırlanıyorum. Melis iyi bir oyuncu koçu ve iyi bir göz. Karakterlere çalışırken ilk işim Melis’e danışmak oluyor. Bu sefer en büyük derdimiz, uzun süredir komedi rolleri tercih ettikten sonra bir dramanın içinde olma durumuydu. 'Dert' derken; bizim talep ettiğimiz bu derdin hakkını verebilmekti. Yeni şeyleri denemek ve deneyimlemek ikimizin de hoşuna gidiyor" şeklinde konuştu. 
 
"PARTNERLERİM YETENEKLİ"

Dizide başrolleri Damla Sönmez, Aras Aydın, Ushan Çakır, Sercan Badur ve Oya Unustası’yla paylaşan Kaygılaroğlu, “Mert, beraber çalıştığım yetenekli partnerlerimle çok daha keyifli bir deneyim oluyor benim için" dedi.

'Mert' karakterini anlatan Kaygılaroğu, "35 yaşında bir müteahhit. Babasının şirketinde çalışan, sorumluluk sahibi biri. Soğukkanlı, zeki, vefalı bir karakter. Ailesinin İstanbul’da büyümüş olan tek çocuğu. Tek erkek çocuğu olmanın sorumluluğuyla erken yaşta olgunlaşmış. Yine inşaat sektöründen başka bir ailenin kızı olan Ceyda Koruhan ile evlilik hazırlığı yapıyor. En yakın arkadaşları da liseden beri Volkan ve Emir. Onlar yol arkadaşları, sırdaşları, dostları. Mert’in ailesi ve dostları için yapamayacağı hiçbir şey yok” ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...