Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
12 Ekim 2018 10:56

Ve karar verildi! Artık yayından kalkıyor

Usta oyuncu Uğur Yücel'in dizisi Nefes Nefese yeni sezonda tutunamadı! Nefes Nefese'nin önce yayın günü değişti sonra ise yayından kaldırıldı

Ve karar verildi! Artık yayından kalkıyor
nefes nefese,nefes nefese don bölüm,nefes nefese final mi yaptı

Ve yüksek bütçeli dizi Nefes Nefese için beklenen final kararını resmen duyuruldu. Haftalardır reyting savaşlarının gerisinde kalan dizi ne zaman final yapacak?

Uğur Yücel, Şükrü Özyıldız, Melisa Şenolsun, Gülçin Satırcıoğlu ile güçlü kadrosu ile yayına başlayan Nefes Nefese, 10. bölümde final kararı aldı. Çarşamba akşamları yayınlanan dizi geçtiğimiz hafta pazar gününe çekilmişti.

Pazar gecesi bir bölüm yayınlandıktan sonra da yeni fragmanla dizinin final yapacağı duyuruldu.

Yaz sezonunda başlayan dizi ilk bölümleriyle reyting yarışını birincilikle tamamlamanın gururunu yaşıyordu. Hatta dizi sadece konusu ile değil müzikleri ile de çok sevilmişti. Sezen Aksu da Nefes Nefese için ‘Baba’ şarkısını bestelemişti.

Ancak yeni sezonun başlaması ile Nefes Nefes’e hayal kırıklığına uğradı. Annesini bulmak için ölümü göze alan Rüya'nın hikayesi yeni sezonuna başlayan diğer dizilerin gerisinde kaldı. Dizi bu hafta yani 14 Ekim Pazar günü final bölümü ile ekranda olacak.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Rüya ve Babası Arasındaki İpler Koptu. Sultan’ın, Alacanlar çiftliğinde çalıştığını öğrenen Atmaca, kızını Yusuf ile görüştürmemek için elinden geleni yapmaya çalışsa da Rüya Yusuf’a verdiği sözü tutmakta kararlıydı.

İki aşığın birlikteliğinin önündeki tek engel Atmaca değidi. Yusuf’un babası da beklemedikleri bir şekilde onlara karşı çıktı. Yusuf ve Rüya için tek çare kalmıştı; Ailelerini geride bırakıp birbirlerine sıkı sıkı tutunmaktı

Yaşananlardan dolayı Rüya umutsuzluğa kapıldı. Yusuf sürpriz teklifiyle Rüya’nın tekrar moralini yerine getirdi. Atacakları cesur adım ile artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktı.

Salih’le arkadaş olarak kalmak isteyen Mercan, başka bir kızın ona yakınlaştığını görünce işin rengi değişti. Mercan, Salih’e karşı duyguları olduğunu kendisine itiraf edebildi mi?

Rüya’nın babasının Atmaca olduğundan habersiz olan Yusuf, onunla konuşmak istedi. Atmaca’nın, Yusuf’la buluşacağının bilgisini alan Selma ise görevi ve aşkı arasında kaldı. Selma’yı zorlu bir seçim bekliyordu.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...