Tgrt Haber
19 Kasım 2021 12:09

Vildan Atasever hamile mi? Vildan Atasever ve Mehmet Erdem ne zaman evlendi? Hamilelik iddiaları!

"Vildan Atasever ve Mehmet Erdem hamilelik iddialarına ne dedi? Vildan Atasever hamile mi, Mehmet Erdem ile ne zaman evlendi?" sorularının cevabı araştırılmaya devam ediyor. Kıvanç Tatlıtuğ-Başak Dizer, Sinem Kobal-Kenan İmirzalıoğlu çiftlerinden gelen müjdeli haberin ardından, Vildan Atasever ve Mehmet Erdem çiftinin de bebek beklediği konuşulmaya başladı. İşte, detaylar!

Vildan Atasever hamile mi? Vildan Atasever ve Mehmet Erdem ne zaman evlendi? Hamilelik iddiaları!
vildan atasever,mehmet erdem,hamile

Vildan Atasever ve Mehmet Erdem çiftinden sevindiren haber geldi, Vildan Atasever'in 4 haftalık hamile olduğu öğrenildi! Geçtiğimiz eylül ayında dünyaevine giren çiftin bebeğinin cinsiyeti henüz belli değil. 40 yaşında anne olmaya hazırlanan ünlü ve başarılı oyuncu Vildan Atasever ile 43 yaşındaki Mehmet Erdem'in bu mutlu haberi sadece aileleriyle paylaştığı biliniyor. Peki, Vildan Atasever ile Mehmet Erdem ne zaman evlendi? Vildan Atasever kimdir? Haberimizde...

İLK KEZ BODRUM'DA GÖRÜNTÜLENMİŞLERDİ..

Bu yaz ilk kez Bodrum'da aşkları belgelenen Vildan Atasever ile Mehmet Erdem çifti, geçtiğimiz Eylül ayında dünyaevine girerek, birlikteliklerini evlilik kararıyla devam ettirmişlerdi. Aile arasında evlenen ikilinin, bebek beklediği öğrenildi. 2 ay önce nikah masasına oturan Atasever ve Mehmet Erdem'in dört haftalık bebeklerinin cinsiyeti merak ediliyor.  Hamile olduğunu öğrenen ünlü oyuncunun ve müzisyen eşinin mutluluktan havalara uçtuğu söyleniyor fakat nazardan korkan Atasever bu haberi çok dillendirmek istemiyor. 

Vildan Atasever hamile mi? Vildan Atasever ve Mehmet Erdem ne zaman evlendi? Hamilelik iddiaları!

VİLDAN ATASEVER KİMDİR?

26 Temmuz 1981 tarihinde Bursa'da dünyaya gelen Vildan Atasever, Aslen Erzurumlu'dur. Lise öğrenimini Cihangir Koleji'nde tamamlayan Atasever'in oyunculukla tanışması 15 yaşında amatör olarak tiyatro oynamaya başlamasıyla gerçekleşti fakat profesyonel olarak oyunculuğa başlaması Perihan Mağden'in yazdığı, Kutluğ Ataman'ın yönettiği ve farklı sosyal sınıflardan gelen iki genç kızın yakınlaşmasını konu alan "İki Genç Kız" filminde oynadığı "Handan" karakterini canlandırması ile mümkün oldu.  Bu ilk filmi ile Altın Portakal ödülü kazanan Vildan Atasever, İki Genç Kız filminin ardından "Kurtlar Vadisi" dizisinde kariyer yolculuğuna devam etti. "Kadın İsterse" adlı komedi dizisinde Hülya Avşar'ın kızını canlandıran Atasever, 2006 yılında gösterime giren "Kader" filminde yer aldıktan sonra 18. Ankara Uluslararası Film Festivali'nde En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazandı. 

"Yaralı Yürek" ve "Bıçak Sırtı" gibi televizyon dizilerinde rol alan Vildan Atasever, "Gece Sesleri" adlı dizide rol aldı. Gani Müjde'nin yazıp yönettiği "Osmanlı Cumhuriyeti" filminde Ata Demirer ile başrolü paylaşan Atasever'in filmi, 1.423.000 kişi tarafından izlendi. Birçok projede çalışmaya devam eden ve başarılarıyla isminden söz ettiren Vildan Atasever, 2021 yılının Eylül ayında Mehmet Erdem ile dünyaevine girdi ve an itibariyle de bebek beklediğini duyurdu. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...