Tgrt Haber
28 Mart 2022 06:57 - Güncelleme : 28 Mart 2022 08:05

Oscar’da Will Smith neden tokat attı? Will Smith'in karısı ne hastası?

Will Smith Oscar Ödül Töreni’nde sunucuya tokat attı. İzleyenleri hayrete düşüren Will Smith, komedyen Chris Rock'a saldırdı. Peki Will Smith neden tokat attı? Will Smith karısının hastalığı ne?

Will Smith Oscar Ödül Töreni'nde Chris Rock'a tokat attı.

94.Oscar Ödül Töreni bu gece gerçekleşti. Birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı geceye Will Smith’in tokatı damga vurdu. Kral Richard rolüyle En İyi Erkek Oyuncu Oscar’ını alan Will Smith Rock’ın karısı hakkında yaptığı şakaların ardından önce küfür etti ve sonra sahneye çıkarak tokat attı. İşte Oscar Ödül Töreni tokat olayı detayları…

OSCAR TÖRENİ WILL SMITH NEDEN TOKAT ATTI?

Sinema dünyasının en prestijli ödülleri Oscar Töreni ile sahiplerine kavuştu. Yıldızlar geçidinin yaşandığı gecede Chris Rock En İyi Belgesel Ödülü’nü sunmak üzere sahneye çıktı. Komedyen ve stand-up sanatçısı Rock Will Smith’in karısı hakkında şaka yapmaya başlamasının ardından Smith oturduğu alandan küfür etmeye başladı.

Oscar’da Will Smith neden tokat attı? Will Smith'in karısı ne hastası?

''Karımın adını ağzına alma'' şeklinde bağırmasının ardından sahneye çıkarak Rock’a tokat attı. Will Smith, Oscar Ödül Töreninde eşi Jada Pinkett Smith'in saç dökülme hastalığı hakkında sunucu Chris Rock'ın  üzerine sahneye çıkıp Rock'a tokat attı.

Rock sahneden Jada Pinkett Smith'in saç dökğlmesine neden olan hastalığını öne çıkararak GI Jane filmiyle ilgili şaka yaptı. 

WILL SMITH ÖZÜR DİLEDİ: UMARIM BENİ TEKRAR ÇAĞIRIRLAR

Ünlü aktör Will Smith Kral Richard performansıyla En İyi Erkek Oyuncu ödülünün sahibi oldu. Ödülü kabul eden Smith gözyaşları içinde izleyicilerden ve akademiden özür diledi. Will Smith Chirs Rock'ına dını anmadı. Smith ''Umarım akademi beni tekrar çağırır'' sözleriyle özür diledi. 

Will Smith'in eşiyle şaka konusu olan aynı saç dökülme hastalığına sahip Temsilciler Meclisi üyesi Demokrat Ayanna Presley de olayın ardından Will Smith'i tebrik eden tweet attı, gelen tepkiler üzerine tweeti sildi.

WILL SMITH KARISI NE HASTASI?

Will Smith karısının hastalığı şakası yüzünden Chris Rock’a sahnede tokat attı. Peki Will Smith karısının hastalığı ne?

Pinkett Smith, 2018'den beri saç dökülmesine neden olan Alopecia hastalığı ile mücadele ediyor. 

Will Smith karısı Jada Pinkett Smith Alopecia (Alopesi) ya da bilinen adıyla saçkıran hastası olduğu biliniyor. Saçkıran kişinin saçının ya da kaş, kirpik, sakal gibi diğer tüylerinin kısa bir süre içinde bölgesel olarak aniden dökülmesi hastalığıdır.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...