Tgrt Haber
17 Ekim 2021 13:32

Mood Ödül Töreni'nde skandal: Yardımlar ulaşmadı Azra Akın isyan etti

Mood Ödül Töreni yetkilileri, Azra Akın'ın başkanı olduğu 'Umudum Olur Musun?' derneğine ünlülerden topladıkları eserlerin paralarını aktaracaklarını söyleyip, toz oldular. Eserlerini bağışlayan birçok ünlü isim isyanını dile getirdi.

Mood Ödül Töreni'nde skandal: Yardımlar ulaşmadı Azra Akın isyan etti
azra akın,ödül töreni,dernek,yardım

Mood Ödül Töreni yetkilileri, gençlerin eğitimine destek veren 'Umudum Olur Musun?' derneğine bağış yapacaklarını iddia ederek biçok ünlü isimden eserler topladı. Nurgül Yeşilçay, Arzum Onan gibi ünlü isimlerden toplanan eserler törenle beraber satıldı. Onan'ın heykeli 100 bin TL'ye Yeşilçay'ın resmi ise 50 bin TL'ye alıcı buldu. Ayrıca birbirinden ünlü isimler törene katılımlarıyla destek verdiler.

Mood Ödül Töreni'nde skandal: Yardımlar ulaşmadı Azra Akın isyan etti

Nurgül Yeşilçay'ın 50 bin TL'ye satılan eseri

21 Eylül'de gerçekleşen töreni organize eden Burak Akan, ünlülerin eserlerinin parasının 'Umudum Olur Musun?' derneğine bağışlanacağını duyurdu. Fakat Sabah'tan Sonat Bahar'ın haberine göre, Mood Ödül Töreni yetkilileri, eserlerini hediye eden ünlüleri kandırdı. Törende satılan eserlerin parası derneğe ulaştırılmadı. Üstelik geceyi düzenleyenler bir açıklama da yapmadılar.

Mood Ödül Töreni'nde skandal: Yardımlar ulaşmadı Azra Akın isyan ettiMood Ödül Töreni sunucusu Azra Akın

Derneğin Yönetim Kurulu Başkanı olarak sahneye çıkan Azra Akın, "İnandık ve kandırıldık, çok üzgünüm" derken, diğer sunucu Mustafa Üstündağ ise "Destek olmak için geceye katıldım. Olanlara çok üzüldüm" dedi. Dernek tarafından yasal sürecin başlatıldığı açıklandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...