Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
19 May 2022 12:09 - Güncelleme : 19 May 2022 12:24

Lüks yaşantısıyla eleştirilen Yasemin Özilhan'dan cevap: Peynir de pahalı

Son zamanlarda lüks yaşantısı ve pahalı kıyafetleri, yiyecekleriyle gündeme gelen Yasemin Özilhan, katıldığı bir davette eleştirilere cevap verdi.

Lüks yaşantısıyla eleştirilen Yasemin Özilhan'dan cevap: Peynir de pahalı
yasemin özilhan

Seneler önce yayımlanan ardından sıklıkla tekrar bölümleri televizyon ekranlarında yer alan Doktorlar dizisinin yıldızı Yasemin Özilhan, son zamanlarda sürekli olarak lüks yaşantısı ve pahalı alışverişleriyle eleştiriler almaya başladı. Doktorlar dizisinde oynarken İzzet Özilhan ile tanışıp oyunculuğu da bırakan Özilhan, geçtiğimiz günlerde şarkıcı Gülşen'in işbirliğiyle hazırlanan bir kıyafet koleksiyonunun davetine katıldı ve eleştirilere cevap verdi.

Lüks yaşantısıyla eleştirilen Yasemin Özilhan'dan cevap: Peynir de pahalı

Geçtiğimiz aylarda kilosu 760 TL olan Pikan Cevizi ile tarif veren sonra da 45 bin TL'lik yüz kremi öneren Yasemin Özilhan, katıldığı davette basın mensuplarının sorularını cevapladı. Özilhan, bir muhabirin "Giydiğiniz bazı kıyafetler çok pahalı ve eleştirilere neden oluyor, bu konuda ne düşünüyorsunuz?" sorusu üzerine şunları söyledi:

"Sadece benim kıyafetlerim ve takılarım pahalı değil ki. Artık her şey pahalı, peynir de pahalı süt de pahalı, özellikle kıyafetle ilgili bir şey değil. Hayat pahalı yani. Marka takıntım yok üzerime yakışanı giyerim."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...