Tgrt Haber
26 Ocak 2014 12:13

Yeliz Yeşilmen eşine oy istedi

Oyuncu ve sunucu Yeliz Yeşilmen, semt pazarını birlikte gezdiği MHP Çukurova Belediye Başkan Adayı eşi Ali Uğur Akbaş’a seçmenlerden oy istedi.

Yeliz Yeşilmen eşine oy istedi
yeliz teşilmen,oyuncu,semt pazarı,eşine oy,

Kenan Evren Bulvarı üzerinde bulunan Çukurova Beldiyesi’ne ait Toros Kapalı Semt Pazarı’na eşi Yeliz Yeşilmen ile giden Akbaş, burada bulunan kadınların stantlarını tek tek gezdi. Akbaş, "Her mahallede ürünlerinizi sergileyip satabileceğiniz pazar yerleri yapacağız. Herkese hayırlı işler olsun. Çocuklarınız için kreş, öğrencileriniz için ise etüt merkezleri kuracağız” dedi Yeliz Yeşilmen ise pazar gezisi sırasında kadınların büyük ilgisi ile karşılaşıp, bol bol fotoğraf çektirdi. Yeşilmen, “Bende bu tür çalışmalara katılıp eşime destek oluyorum. Ev gezilerinde ve değişik ortamda seçim çalışmalarına katılıyorum. Bir kadın olarak sizlerin sorunlarını yakından biliyorum ve çözümü için değişik projeler üretildi” diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...