Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
08 Ekim 2018 14:42

Yeni dizi Acun'u bitirdi, reyting şampiyonu oldu

7 Ekim reyting sonuçları açıklandı. 7 Ekim 2018 pazar günü reyting sonuçları beklenmedik şekilde gündeme bomba gibi düştü. Oyuncularının ücretlerini alamadıkları için eylem yaptığı 'Savaşçı' dizisi, yeni sezonun ilk bölümüyle reyting birincisi oldu. Diziyi 'Elimi Bırakma' ve 'O Ses Türkiye' takip etti.

Yeni dizi Acun'u bitirdi, reyting şampiyonu oldu
reytingler,acun,savaş dizisi

7 Ekim 2018 pazar günü reyting sonuçları beklenmedik şekilde gündeme bomba gibi düştü. Konusuyla ve oyuncu kadrosuyla en çok izlenen diziler arasına adını yazdıran Savaşçı ile ilgili şaşırtan iddialar ortaya atıldı. Fenomen dizinin, ödemeleri aksattığı ve oyuncuların bu yüzden ikinci kez iş durdurma eylemi yaptığı iddia edildi. İddiaların ardından dizinin yeni sezon ilk bölümü dün akşam ekrana geldi. Sezona hızlı bir giriş yapan dizi reyting listesinde şampiyonluğu göğüsledi.

7 EKİM 2018 PAZAR REYİNG SONUÇLARI

7 Ekim 2018 reyting sonuçları pazar günü TV ekranlarında yerini alan diziler ve yarışma programları içerisinden hangilerinin daha fazla tercih edildiklerini ortaya koydu. Yayın hayatına yeni başlayan diziler ile yeni sezonda ekrana devam eden projeler arasında reyting şampiyonu 'Savaşçı' oldu.

REYTİNG BİRİNCİSİ HANGİ DİZİ?

Diziyi TRT ekranlarında yayınlanan 'Elimi Bırakma' ve TV8 ekranların fenomen yarışmacısı 'O Ses Türkiye' takip etti. Yayın hayatına dün başlayan 'Ağlama Anne' ve 'Bir Litre Gözyaşı' ise ilk 10'da yerini aldı.


Yeni dizi Acun'u bitirdi, reyting şampiyonu oldu

Pazar günü reyting total listesi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...