Tgrt Haber
08 Nisan 2020 11:45

Yeşilçam oyuncusu Cevdet Balıkçı hayatını kaybetti! Cevdet Balıkçı kimdir?

Yeşilçam oyuncusu Cevdet Balıkçı tedavi gördüğü hastanede dün sabah saatlerinde hayatını kaybetti.Peki Cevdet Balıkçı kimdir? Cevdet Balıkçı neden öldü?

Yeşilçam oyuncusu Cevdet Balıkçı hayatını kaybetti! Cevdet Balıkçı kimdir?
cevdet balıkçı,,cevdet balıkçı kimdir,,kaç yaşındadır,,cevdet balıkçı neden öldü,

Emektar Yeşilçam oyuncusu Cevdet Balıkçı tedavi gördüğü hastanede dün sabah saatlerinde hayatını kaybetti.

Acı haberi, duyurduğu ölüm ve hastalık haberleri nedeniyle magazin camiasında ‘Felaket Tellalı' olarak ünlenen ses sanatçısı Onur Akay verdi.

“SESSİZ SEDASIZ DEFNEDİLDİ”
Kendi internet sitesinde bir yazı yayınlayan Onur Akay, “Onu hep mafya babalarının adamı rollerinde izlemiştik. Yeşilçam'ın efsane olmuş kötü adamlarından 79 yaşındaki emektar oyuncularımızdan Cevdet Balıkçı'yı, maalesef dün kaybettik ve maalesef aynı gün corona virüsü nedeniyle sessiz sedasız defnedildi” ifadelerini kullandı.

CEVDET BALIKÇI KİMDİR? kaç yaşındadır?

1 Ocak 1941 tarihinde Erzincan'da dünyaya gelen Cevdet Balıkçı, 1963'te 'Aşka Vakit Yok' filmiyle Yeşilçam’a adım attı. Genellikle mafya babalarının adamı rolünde oynayan Balıkçı, canlandırdığı rollerde pos bıyıklı ve dazlak kafalı kötü adam imajı çizdi.230'a yakın filmde rol alan oyuncu, Kemal Sunal’dan Cüneyt Arkın’a kadar çok sayıda sanatçı ile aynı sahneyi paylaştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...