Tgrt Haber
07 Eylül 2021 06:01

Yeşim Salkım ile “şeffaf masa” bugün başlıyor

Sanatçı Yeşim Salkım, TGRT Haber’de haberciliğe adım atıyor. Salkım, hafta içi dört gün “Şeffaf Masa”da halkın nabzını tutacak. Sanatçı "Her türlü şiddete dur demek için geliyorum" dedi.

Yeşim Salkım ile “şeffaf masa” bugün başlıyor
şeffaf masa,yeşim salkım

Müzik dünyasının ünlü ismi Yeşim Salkım, TGRT Haber’de televizyon haberciliğine başlıyor... Bugün ilk yayınıyla seyircinin karşısına çıkmaya hazırlanan sanatçı Yeşim Salkım, TGRT Haber’le anlaşmaktan son derece mutlu olduğunu dile getirdi. Babasını koronavirüsten kaybeden ünlü sanatçı, televizyon ekranına halkın sesi olmak için çıkacağını ifade etti.

SALI'DAN CUMAYA SAAT 22.30'DA

Salkım “Kadına, çocuğa, hayvana ve tüm canlılara kısaca şiddetin her türlüsüne ‘dur’ demek için geliyorum. Beni tanıyanlar bilir.  Doğru bildiğim yolda sözümü hiç esirgemem. Haksızlık karşısında da asla susmam” şeklinde konuştu. Salıdan cumaya kadar canlı yayınlanacak Şeffaf Masa’da Yeşim Salkım, hırsızın, arsızın, tacizcinin ve tabii ki ikiyüzlülerin maskesini düşürecek, gerçek yüzler ortaya çıkaracak. Gündeme damgasını vuran haberler, gözden kaçanlar ve olayların perde arkası... Hepsi ve daha fazlası “Yeşim Salkım ile Şeffaf Masa”da işlenecek. Yeşim Salkım ile Şeffaf Masa, salıdan cumaya saat 22.30’da TGRT Haber’de...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...