Tgrt Haber
05 Eylül 2021 16:12

Yeşim Salkım'ın acı günü: Babası Dursun Salkım hayatını kaybetti

Ünlü sanatçı Yeşim Salkım geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalanan babası için dua istemişti. Salkım'ın babası Dursun Salkım hayatını kaybetti.

Yeşim Salkım'ın acı günü: Babası Dursun Salkım hayatını kaybetti
yeşim salkım,,babası,,dursun salkım,,vefat,,koronavirüs,

Oyuncu ve şarkıcı Yeşim Salkım, 27 Ağustos'ta babası Dursun Salkım'ın koronavirüse yakalandığını duyurmuş ve tüm sevenlerinden dua istemişti. Bir süredir hastanede tedavi gören Dursun Salkım, sosyal medya hesaaı üzerinden babasının vefat ettiğini duyurdu. 

Babasının koronavirüse yakalandığını duyurmasının ardından ciğerlerinde tutulum olduğunu da belirten ünlü sanatçı, ölüm haberini ise, "Sizin hiç babanız öldü mü? Cenette buluşalım babam..." ifadeleriyle duyurdu. Bu paylaşımının ardından Salkım'a taziye mesajları yağdı.

Yeşim Salkım'ın acı günü: Babası Dursun Salkım hayatını kaybetti

ÜNLÜ İSİMLERDEN TAZİYE MESAJLARI

Babasıyla birlikte çekilmiş olduğu fotoğrafını paylaşan Salkım'ın bu paylaşımının altına hayranlarının yanı sıra birçok ünlü isimden de taziye mesajları yazıldı. İşte o mesajlardan bazıları:

Reyhan Karaca: Ah benim güzel arkadaşım nasıl üzgünüm anlatamam, başın sağ olsun.

İclal Aydın: Başın sağ olsun Yeşim canım.

Ömür Gedik: Başın sağolsun Yeşim, mekanı cennet olsun.

Soner Arıca: Mekanı cennet olsun, acını paylaşıyorum... üzgünüm...

Suzan Kardeş: Yeşiiim! Allah güç versin, babacığının mekanı cennet olsun, sabırlar dilerim.

Derya Özel: Canım Yeşim’im başın sağ olsun.

Serhan Sokulgan: Benim öldü... O sızı geçmiyor! Bir ağaç gidince gölge de kalmıyor... Sabırlar diliyorum Yeşim’im. Huzurla uyusun babacığın.

Armağan Çağlayan: Doğrulanmış... Başınız sağolsun Yeşim Hanım…. Sabır dilerim….

Elif Güvendik: Yeşimim acını tüm kalbimle paylaşıyorum, Allahım sabırlar versin ve veriyor merak etme başınız sağ olsun.

İzzet Çapa: Basın sağ olsun canım yeşim.,.Babacığım mekanı cennet olsun.

Yeşim Salkım'ın acı günü: Babası Dursun Salkım hayatını kaybetti

 

DURSUN SALKIM KİMDİR?

Müzisyen, ses sanatçısı ve oyuncu Dursun Salkım, 1941 yılında Muğla’nın Milas ilçesinde doğdu.

Sahneye ilk kez öğretmen lisesindeki öğrenciliği sırasında amatör olarak çıktı. Şubat tatilinde İstanbul’a geldi ve Ali Erköse ile birlikte Kazablanka Gazinosu’nun kadınlar matinesine katıldı. Gördüğü ilgi üzerine müziğe yönelme kararı aldı. Bir yıl sonra sözleri ve bestesi kendisine ait olan ilk plağı "Gazeteci Çocuk"u çıkardı.

Profesyonel olarak ilk kez İzmir Fuarı’nda şarkı söyledi. Öğretmenliği bıraktı ve on yıl Ankara’da çeşitli gazinolarda sahneye çıktı.

Sevim Tuna bir Beyrut gezisi dönüşünde Abdülhalim Hafız’ın long-playini kendisine armağan ettikten sonra bu kez oradaki nakaratlardan müzik yapmaya başladı. "Yemin ettim bir kere gelmeyeceğim.. Uzun zamandan beri yollarımız ayrıldı." şarkısı bunlardan biriydi ve sanatçı Altın Plak ile ödüllendirildi.

5 Eylül 2021'de, 80 yaşında, koronavirüs sebebiyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...