Tgrt Haber
05 Ekim 2018 11:27

Yıllardır kızını gizleyen Yıldız Tilbe'nin torunları ortaya çıktı!

Yıldız Tilbe'nin Güngör Karahan'dan olan kızı Sezen Burçin Can, çocukları Seyran ve Samira'nın fotoğraflarını sık sık takipçileriyle paylaşıyor.

Yıllardır kızını gizleyen Yıldız Tilbe'nin  torunları ortaya çıktı!
yıldız tilbe,yıldız tilbe evlendi mi,yıldız tilbenin eşi,yıldız tilbenin kocası,yıldız tilbenin kızı,yıldız tilbenin çocuğu,yıldız tilbenin torunu

Yıldız Tilbe henüz 16 yaşındayken, 1984 yılında 15 gün önce tanıştığı ve ne iş yaptığını dahi bilmediği Güngör Karahan ile kaçarak evlendi. Eşi 1 ay sonra askere gitti ve askerden dönünceye kadar kızları Sezen Burçin dünyaya geldi. Tilbe, kızını yıllarca magazin basınından uzak tuttu.

YILDIZ TİLBE'NİN EVLİLİĞİ 6 YIL SÜRDÜ

Yıldız Tilbe ve Güngör Karahan'ın bu evliliği 6 yıl sürmüş ve çift 1990 yılında yollarını ayırmıştı.

KIZI DA İKİNCİ EVLİLİĞİNİ YAPTI

Geçtiğimiz yıllarda kızı Sezen Burçin'i Serdar Özden ile böyle evlendiren Yıldız Tilbe'yi mutlu gününde Demet Akalın, Alişan ve Rober Hatemo gibi isimler de yalnız bırakmamıştı. Ancak Sezen Burçin'in bu evliliği uzun sürmedi.

Özden'den boşanan Sezen Burçin, Tarık Can ile hayatını birleştirdi. Şimdilerde ise çocukları Seyran ve Samira'yla mutlu günler geçiriyor. Sık sık eşi ve çocuklarıyla yaşadığı ilginç anları sosyal medya hesabından paylaşan Sezen'in annesine olan benzerliği de dikkatlerden kaçmıyor.

İşte Sezen-Tarık Can çiftinin sosyal medya hesaplarındaki bazı paylaşımları…

 

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...