Tgrt Haber
01 Haziran 2022 16:58 - Güncelleme : 01 Haziran 2022 17:08

Demet Akalın'dan zam isyanı: Abi yeter yeter...

Benzin ve motorine her gün gelen zam ünlü şarkıcı Demet Akalın’ı da isyan ettirdi. Sosyal medyada benzin ve motorine zam haberini gören Akalın çılgına döndü. Akalın, yaptığı paylaşımda "Abi yeter" ifadelerini kullandı.

Demet Akalın'dan zam isyanı: Abi yeter yeter...
demet akalın,akaryakıt

Türkiye her aya zam haberiyle başladığı gibi haziran ayına da zamla başladı. Bu gece yarısından itibaren pompaya yansıyacak şekilde; benzin grubuna 1,22 TL, motorin grubuna da 1,49 TL zam uygulanacak.

Demet Akalın'dan zam isyanı: Abi yeter yeter...

Sürekli gelen zamlara artık ünlü camiası da sessiz kalamıyor. Gördüğü zam haberinden rahatsız olan ünlü şarkıcı Demet Akalın, çılgına döndü.

"ABİ YETER YETER"

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, Twitter hesabından zam haberini alıntılayarak yaptığı paylaşımda “Abi yeter yeter!” ifadesini kullandı. Akalın’ın paylaşımına binlerce yorum ve beğeni geldi.

Demet Akalın'dan zam isyanı: Abi yeter yeter...

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Cemal Süreyya 1 Haziran 2022 18:10

Yangın var reis eve ekmek götürmeyeceğiz elektrik su doğalgaz herşeye % 50-60 zam akaryakıt zaten %400 zamlandı maaşlar eridi bitti Temmuzda asgari ücrete %100 de zam yapılsa yetmeeezzz

Sonraki Haber Yükleniyor...