Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
08 Eylül 2021 22:36

Zara izleyicileri mest etti

Gönen'in düşman işgalinden kurtuluşunun 99. yılı münasebetiyle düzenlenen 13. Oya ve Çeyiz Festivali dün gece son buldu. Festivalde sahneye çıkan sanatçı Zara şarkılarıyla izleyicileri adeta mest etti.

Zara izleyicileri mest etti
Zara,,Haluk Levent,,Hakan Altun,,Gönen

Bu yıl 5 gece süren konserlerde ilk gece Hakan Altun, ikinci gece Gazapizm, üçüncü gece Derya Uluğ konserlerinin ardından dördüncü gece de Haluk Levent konseri yer alacaktı.

HALUK LEVENT POZİTİF ÇIKTI

Haluk Levent'in sosyal medya üzerinden PCR testinin pozitif çıktığını açıklamasının ardından yapılan görüşmeler sonucunda 06 Eylül Gönen'in Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 99. Yıl dönümünde sahneye Koray Avcı çıktı.

YERLERİNDE DURAMADILAR

Konserlerin son gecesinde her kesimin beğendiği Zara sahne aldı. Gönen Yıldız Meydanda gerçekleştirilen konsere gelenlere hem HES kodu hem de aşı sorgusu yapıldı. Havanın oldukça soğuk olduğu gecede Zara'nın birbirinden hareketli parçaları ile alanı dolduranlar yerinde duramadılar.

Zara izleyicileri mest etti

DOĞASIYLA ÇOK GÜZEL BİR YER

Sanatçı Zara, "Gönen'e ilk kez geliyorum. Yemyeşil doğasıyla çok güzel bir yer. Bu güne kadar gelmediğime yanıyorum. Ülkemizde yaşayanlara Gönen'e gelmelerini ve Gönen Kaplıcalarında tatil yapmalarını öneriyorum. Gelecek yıllarda da muhakkak burada sizlerle olmak istiyorum" dedi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...