Tgrt Haber
20 Kasım 2021 13:24

Zeki Müren’in hayatı film oluyor: Megastar Tarkan’a teklif

Yapımcı Mustafa Uslu, Zeki Müren'in hayatını anlatacak filmde Tarkan’ı oynatmak istediklerini ancak görüşmeden sonra megastar ve menajerinden olumsuz cevap aldıklarını söyledi.

Zeki Müren’in hayatı film oluyor: Megastar Tarkan’a teklif
zeki müren,tarkan,mustafa uslu

Magazin Masası programına konuşan yapımcı Mustafa Uslu, yeni projeleri olan Zeki Müren’in hayatını konu edinen filmle ilgili açıklamalarda bulundu.

Müslüm ve Ayla gibi ses getiren filmlerin yapımcılığını yapan Uslu, Müren’in hayatının anlatılacağı filmde megastar Tarkan’ı oynatmak istediklerini söyledi.

TARKAN ZEKİ MÜREN ROLÜNÜ KABUL ETMEDİ

Müren’in hayatının anlatılacağı bir filmin yapılmasından dolayı Tarkan’ın çok heyecanlı olduğunu aktaran Uslu, megastar ve menajeri ile konu hakkında görüştüklerini söyledi. Uslu, Tarkan’ın bir süre düşündükten sonra üzülerek projede yer alamayacağını söylediğini açıkladı.

ZEKİ MÜREN’İ KİM OYNAYACAK?

Filmde Zeki Müren’i oynayacak kişi ile ilgili de açıklamalarda bulunan Uslu, "Aslında bir sahne sanatçısı ama çok bildiğiniz bir isim değil. İnşallah bu filmle birlikte bütün Türkiye onu tanıyacak" dedi.

İLK FRAGMAN ZEKİ MÜREN’İN DOĞUM GÜNÜNDE

Filmde Müren’in hayatından önemli kesitlerin de yer alacağını belirten Uslu, filmin ilk fragmanının Zeki Müren’in doğum günü olan 6 Aralık’ta yayınlanacağını söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...