Tgrt Haber
19 Nisan 2014 11:04

Zerrin Özer, 'Başbakan'ı seviyorum dedim tehdit edildim'

Zerrin Özer, canlı yayında açıklamalar yaptı. Erdoğan'ı sevdiğini söylediği için konserlerinin iptal edildiğini, ölümle tehdit edildiğini söyledi.

Zerrin Özer, 'Başbakan'ı seviyorum dedim tehdit edildim'
zerrin özer, canlı yayın, zerrin özer'den açıklamalar, başbakan erdoğan' seviyorum, tehdit edildim, konserlerim iptal edildi

Ünlü şarkıcı Zerrin Özer, Beyaz Tv'de yayınlanan Medyatik programına konuk oldu.  Yüksel Aytuğ'un sorularını yanıtlayan ünlü sanatçı, Başbakan Erdoğan'ı sevdiğini söylediği için konserlerinin iptal edildiğini, ölümle tehdit edildiğini söyledi. Başbakanımızı çok seviyorum. Başbakanımızı sevdiğimi açıkladıktan sonra birçok konserim iptal edildi. Özellikle İzmir'de konserlerim iptal edildi. Başbakan'ı birebir görüştüğüm için çok seviyorum. Turgut Özal'ı da çok severdim. Bundan kime ne? Severim sevmem, kimseyi ilgilendirmez ki!
"ÖLÜMLE TEHDİT ETTİLER"
Ben aleviyim; liberal bir aleviyim. Başbakan için yaptığım açıklamalardan sonra 'Boynundaki Zülfikar'ı at!' dediler. Ölüm tehditleri aldım. Ama nerede olduğum, ne yaptığım değil bana duyulan sevgi önemli.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...