Tgrt Haber
12 Ağustos 2022 08:58 - Güncelleme : 12 Ağustos 2022 09:22

Zerrin Özer müziğe Cemevi klibiyle geri döndü! "Tepkimi sesimle şarkılara döküyorum"

Geçtiğimiz yıl müziği bıraktığını belirten Zerrin Özer, yeni klibiyle müziğe geri döndü. Klibinin çekimleri Şahkulu Dergâhı Cemevi’nde gerçekleşen sanatçı, son günlerde Alevi toplumlarına düzenlenen saldırılardan dolayı, tepkisini şarkılarıyla dile getirdiğini söyledi.

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
Zerrin Özer müziğe Cemevi klibiyle geri döndü! "Tepkimi sesimle şarkılara döküyorum"
zerrin özer,cemevi,klip

Geçen yıl haziran ayında kendi isteğiyle müziği bıraktığını bildiren Zerrin sürpriz bir kararla müziğe geri döndü. 64 yaşındaki sanatçı geçen yıl müziği bıraktığını sosyal medya hesabı üzerinden: "Kıymetli dostlarım. Birkaç gün önce mesleki kariyerimi kendi irademle noktaladım. Bu arada canlarıma açıklamalıyım ki sağlığım gayet iyidir" sözleriyle duyurmuştu.

Zerrin Özer müziğe Cemevi klibiyle geri döndü! "Tepkimi sesimle şarkılara döküyorum"

“TEPKİMİ SESİMLE ŞARKILARA DÖKÜYORUM”

Müziğe geri dönen Zerrin Özer, 20 kişilik bir ekiple Şahkulu Dergâhı Cemevi’nde yönetmen Cumali Çöp’ün yönetimindeki Alevi toplumuna yapılan saldırılara karşı belgesel niteliğinde bir klip çekti. Özer, 'Can Hüseyin' adlı türkünün klibiyle müziğe dönmesini bekleyen hayranlarını selamladı. Sanatçı “Bugüne kadar Türk halkından aldığım güçle toplum huzuru ve barışı adına çalıştım. Tepkimi sesimle şarkılara döküyorum.” dedi.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...