Tgrt Haber
23 Haziran 2022 08:10 - Güncelleme : 23 Haziran 2022 08:16

Zerrin Özer müziği bırakma kararını sosyal medyadan duyurdu!

64 yaşındaki sanatçı Zerrin Özer sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada müzik kariyerini sonlandırdığını açıkladı. Özer’in kararı büyük yankı uyandırırken yaptığı duyuru hayranlarını üzdü. 

Zerrin Özer müziği bırakma kararını sosyal medyadan duyurdu!
zerrin özer,müzik

Özellikle 90’lı yıllara damga vuran pop müziğin sevilen ismi Zerrin Özer müzik kariyerini sonlandırma kararı aldı. 64 yaşındaki sanatçı Özer bir süredir müzik dünyasından uzak bir yaşam sürdürüyordu. Sosyal medya uygulaması Instagram paylaşımıyla müzik kariyerini sonlandırdığını açıklayan Özer, sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi.

“SAĞLIĞIM GAYET İYİ”

Zerrin Özer paylaşımında "Kıymetli dostlarım! Ben Zerrin Özer..! Birkaç gün önce mesleki kariyerimi kendi irademle noktaladım. Bu arada canlarıma açıklamalıyım ki sağlığım gayet iyidir. Hepinize, tüm canlarıma saygılarımı yolluyorum. Teşekkür ederim. Zerrin Özer" ifadelerini kullandı.

Zerrin Özer müziği bırakma kararını sosyal medyadan duyurdu!

HAYRANLARI İNANAMADI

Zerrin Özer'in bu paylaşımına üzülen hayranları ünlü ismi yorum yağmuruna tuttu.

Bazı sosyal medya kullanıcıları, "Üzdünüz, bizi Zerrin Hanım, çok üzgünüm, bizi yürekten üzdünüz, İnşallah biraz dinlenir yine müzik dünyasına dönersiniz, sizi ve duruşunuzu seviyoruz, bu gerçek olamaz inanamıyorum" gibi yorumlarda bulundu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...