Tgrt Haber
06 Temmuz 2014 16:21

Zonguldak'a konser vermek için gelen Fatih Kısaparmak'ın şaşırtan hareketi!

Zonguldak'ın Ereğli ilçesine konser vermek için gelen Türk Halk Müziği Sanatçısı Fatih Kısaparmak, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Eski Başkanı Köksal Toptan'ın elini öpmeye çalıştı.

Zonguldak'a konser vermek için gelen Fatih Kısaparmak'ın şaşırtan hareketi!
fatih kısaparmak,türk halk müziği,şaırtan hareket,

Türk Halk Müziği'nin sevilen sanatçılarından Fatih Kısaparmak konser için Kdz. Ereğli'ye geldi. Halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan Kısaparmak, kendisini dinlemeye gelenlerin arasına girdi, engelli çocuklara sarıldı. Yaklaşık iki saat sahnede kalan Fatih Kısaparmak, şöyle konuştu: “5 kıtada konser verdim. Bunların hepsi halk konserleriydi. Ama böyle nezih bir toplulukla karşılaşmadım. Bana bu akşam hayatım boyunca unutamayacağım muhteşem bir gece yaşattınız. Hepinize teşekkür ediyorum.”
Fatih Kısaparmak'ı dinlemeye gelen TBMM eski başkanlarından AK Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan da seyircilerin arasında yerini aldı. Kısaparmak, sahneden inerek Köksal Toptan'ın yanına gitti ve elini öpmek istedi. Fatih Kısaparmak'a elini öpmesine izin vermeyen Toptan, kendisini sarılıp kucakladı. Fatih Kısaparmak'ın Ereğli'de verdiği konseri TBMM Eski Başkanı ve AK Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan'ın yanı sıra AK Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan, Kaymakam İbrahim Çay, Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Zonguldak İl Emniyet Müdürü Osman Ak, BEÜ Ereğli Eğitim Fakültesi Dekanı Ali Azar ile çok sayıda vatandaş izledi. Konser sonunda ayakta alkışlanan Kısaparmak'a çeşitli hediyeler takdim edildi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...