Tgrt Haber
Magazin - Magazin
21 Nisan 2024 - 11:09

Babalık krizi davasında İbrahim Tatlıses'ten anne Suphiye Orancı açıklaması

Metin Akpınar'ın seneler sonra ortaya çıkan kızı Duygu Nebioğlu'nun annesi Suphiye Orancı hakkında İbrahim Tatlıses'ten açıklama geldi. Babalık krizi olayına dahil olan Tatlıses, Orancı ile aynı karede yer almalarına açıklık getirdi. 
Magazin - Magazin
21 Nisan 2024 - 10:31

Kurtlar Vadisi oyuncusuna Azerbaycanlı iş insanından dudak uçuklatan hediye! Sözleri de şoke etti

Azerbaycanlı iş insanı Hacı Nuran, Kurtlar Vadisi Pusu'da Zülfikar Ağa'yı oynayan Halil İbrahim Kalaycıoğlu'na yaptığı jestle ağızları açık bıraktı. Nuran, dudak uçuklatan armağan için ''Benim küçük hediyem'' dedi.
 - Uğur Dündar, yayın yasağı kararı aldırdı
21 Nisan 2024 - 01:49

Babalık davası açılmıştı… Uğur Dündar, yayın yasağı kararı aldırdı

Uğur Dündar'ın hakkında açılan babalık davasının yankıları sürerken, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada hakkındaki haberlere ilişkin yayın yasağı getirdiğini duyurdu.
Magazin - Magazin
20 Nisan 2024 - 16:25

Ümit Kantarcılar'dan 'Kuruluş Osman' pozu geldi

Başrolünde Burak Özçivit ile Yıldız Çağrı Atiksoy'un yer aldığı Kuruluş Osman dizisinin yeni bölümüne son olarak Kazara Aşk dizisinde rol alan Ümit Kantarcılar dahil oldu. Kantarcılar'dan kostümüyle ilk poz geldi.
Magazin - Magazin
20 Nisan 2024 - 16:17

Suphiye Orancı'nın en büyük kızı sessizliğini bozdu

Metin Akpınar’ın kızı olduğu yıllar sonra ortaya çıkan Duygu Nebioğlu, çıktığı Müge Anlı’da ablalarının babalarını bulmak istediğini açıkladı. Ortaya çıkmayan anne Suphi Orancı’nın en büyük kızı Furaye ise sessizliğini bozdu.
Magazin - Magazin
20 Nisan 2024 - 15:09

Can Yaman'dan meslektaşlarını kızdıracak açıklama

Kariyerine İtalya'da devam eden Can Yaman, sosyal medya hesabında bir takipçisine cevap vererek "Benim gibi uluslararası bir aktör diğerleri gibi düşük maaşlı diziler yapmaz" diyerek yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.
Magazin - Magazin
20 Nisan 2024 - 13:43

Seçimleri kaybeden Hakan Peker ilk kez konuştu

Ünlü şarkıcı Hakan Peker, yerel seçimlerde İYİ Parti’den Safranbolu Belediye başkan adayı olmuş 5. Sırada seçimi tamamlamıştı. Seçimi kaybeden 902lı yılların sevilen şarkıcısı Peker ilk kez konuşarak siyasete devam edeceğini açıkladı.
Magazin - Magazin
20 Nisan 2024 - 13:29

İzel - Çelik - Ercan grubu yeniden dağıldı! Ünlü şarkıcı ateş püskürdü

90’lı yıllara damga vuran İzel, Çelik, Ercan grubu yıllar sonra tekrar bir araya geldi. 30 yılın ardından tekrar birleşen grubun tekrar dağıldığını İzel duyurdu.
Magazin - Magazin
20 Nisan 2024 - 13:11

Ayşecik filminin sakin jönü Sertan Acar'ın son hali ortaya çıktı

Yeşilçam’da Ayşecik filmiyle ‘Sakin jön’ ünvanına sahip olan Sertan Acar’ın son hali ortaya çıktı. Sadece 2 sene filmlerde rol alan oyuncu diş hekimliğinden mezun olduktan otel işletmeciliği yapıyor.
 - Apar topar ameliyata alındı
20 Nisan 2024 - 11:50

Acil ameliyata alınan Hasan Can Kaya sevenlerini korkuttu

Ünlü komedyen Hasan Can Kaya sevenlerini korkuttu. Omzundaki kırık nedeniyle acil olarak ameliyata alınan Kaya'nın operasyonu 5 saat sürdü.
Magazin - Magazin
20 Nisan 2024 - 11:40

Gülşen Bubikoğlu eşi Türker İnanoğlu'na özlemini dile getirdi

Yeşilçam’ın usta oyuncusu Gülşen Bubikoğlu, geçtiğimiz haftalarda hayatını kaybeden yönetmen eşi Türker İnanoğlu’nun hayatını kaybetmesinin ardından ilk paylaşımını yaptı.
Magazin - Magazin
20 Nisan 2024 - 10:59

Kızılcık Şerbeti'ndeki çekim hatası gözden kaçmadı

Dün akşam yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinde yapılan çekim hatası izleyicinin gözünden kaçmadı. Görkem karakterinin annesinin ölümünde eve gelen sağlık çalışanlardan birinin gülümsemesini izleyiciler fark etti.
Magazin - Magazin
20 Nisan 2024 - 09:49

İzzet Yıldızhan'ın 23 yıllık eşi ilk kez görüntülendi

Türkücü İzzet Yıldızhan’ın kameralardan sakladığı 23 yıllık eşi ilk kez ortaya çıktı. Konservatuar mezunu olan Ajda Yıldızhan katıldığı davette dikkatleri üzerine çekti.
Magazin - Magazin
20 Nisan 2024 - 09:29

Ünlü fenomen canlı yayında hayatını kaybetti! Düştüğü gölde boğuldu

Brezilyalı fenomen Diego Kaua Oliveira Santos, canlı yayında göle düşerek hayatını kaybetti. Arkadaşları kurtarmaya çalışsa da tüm çabalar yetersiz kaldı.
Magazin - Magazin
19 Nisan 2024 - 17:35

Kızılcık Şerbeti’nin Görkem’i Özge Özacar, Sıla Türkoğlu’nun hayranlarına cevap verdi

Kızılcık Şerbeti dizisine bu sezon Görkem karakteriyle dahil olan Özge Özacar, dizide Doğa karakteriyle yer alan Sıla Türkoğlu'nun hayranlarından aldığı eleştiriler hakkında konuştu.
Magazin - Magazin
19 Nisan 2024 - 16:59

Oyuncu Aslıhan Karalar dereceyle mezun oldu

Kuruluş Osman dizisinde oynadığı Burçin Hatun karakteriyle adından söz ettiren Aslıhan Karalar, oyunculuğa ara vererek İngiltere'deki Essex Üniversitesi’nde okumaya karar verdi. Dereceyle okuldan mezun olan Karalar, kepiyle poz verdi.
Magazin - Magazin
19 Nisan 2024 - 16:21

Bir Sevdadır dizisi izleyicilerini üzen haber! Final kararı aldı

Büyük umutlarla başlayan Bir Sevdadır dizisi final kararı aldı. Kısa süre önce yönetmeni değişen dizi, erken final kararıyla izleyicisini üzdü.
Magazin - Magazin
19 Nisan 2024 - 15:55

Nuri Alço'nun eşinden sevindiren haber!

Rahatsızlanarak apar topar hastaneye kaldırılan Yeşilçam'ın ünlü oyuncusu Nuri Alço, yoğun bakıma alınmıştı. Taburcu olması beklenen oyuncu kalp pili takılması için Ankara'ya sevk edilmişti. Sevindiren haber oyuncunun eşinden geldi.
Magazin - Magazin
19 Nisan 2024 - 15:28

Duygu Nebioğlu iddia etti! Ümit Besen'den Müge Anlı aracılığıyla açıklama geldi

Metin Akpınar’ın yıllar sonra ortaya çıkan kızı Duygu Nebioğlu annesini aramak için Müge Anlı programına çıktı. Ablasının babasının da ünlü bir sanatçı olduğunu açıklamasının ardından Ümit Besen ismi sosyal medyada dolaşmaya başladı. Ünlü sanatçıdan iddialar sonrası ilk açıklama geldi.
Magazin - Magazin
19 Nisan 2024 - 14:20

Müslüm Gürses'in hiç duyulmamış şarkıları geliyor!

Arabesk müzik sanatçısı Müslüm Gürses'in vefatının ardından bugüne kadar duyulmamış şarkılarından bazıları, "Tozlu Raflar" albümünde toplandı. Gürses’in orijinal sesi kullanılırken, şarkılardaki enstrüman kayıtları stüdyoda yeniden yapıldı.
Başa Dön Sona Git