Tgrt Haber
04 Mart 2014 14:00

Survivor 2014 yarışmasında eleme sistemi değiştirildi

Survivor 2014 Ünlüler Gönüllüler'de eleme sistemi değişti. Acun Ilıcalı Pazartesi günü kararı açıkladı.

Survivor 2014 yarışmasında eleme sistemi değiştirildi
survivor,eleme sistemi,değiklik,2014 survivor yarışması,eleme sistemi,

Seyircileri ekranlara kilitleyen yarışma Survivor 2014 Ünlüler Gönüllüler'de eleme sistemi değişti. Acun Ilıcalı Pazartesi günü kararı açıkladı. Survivor'daki yeni eleme sistemine göre eleme oyununda kaybeden takımdan bir kişi halk oylamasına giderken, oylamaya katılacak ikinci kişiyi ise, halkın en fazla desteklediği yarışmacı seçecek.  Güçlü yarışmacının her zaman adada kalma şansı olması açısından böyle bir sisteme gittiklerini söyleyen Ilıcalı, "Kaybeden takım ada konseyine gidiyor ve o anda halk oylaması başlıyor. Seyirciler en sevdiği isimleri oyluyor. Halk oylamasında en çok oyu alan kimse o yarışmacı oylamaya gidecek ikinci ismi belirliyor. İkinci konseyde ise sizin kendi aranızda seçtiğiniz bir isim ve halk oylamasında en fazla oyu alan kişinin seçtiği kişi ile halk oylamasına gidiyor" dedi.
DOKUNULMAZLIK OYUNU DA DEĞİŞTİ
Survivor'daki yeni sistemde gün içinde yapılacak olan dokunulmazlık oyununu kazanan yarışmacı o akşamki konseyde dokunulmaz olacak ve halk oylamasında en fazla oyu alan kişi onu seçemeyecek.  Ayrıca ikinci eleme oylaması başladığında da kimin daha fazla önde olduğu, seyirciler tarafından internet üzerinden takip edilebilecek.
Survivor'da ünlülerle gönüllüler kavga edince araya Acun girdi
2014 Survivor, hızlı başladı. Yarışmanın dün akşam ki bölümünde ünlüler ve gönüller arasındaki tartışma Acun Ilıcalı'nın araya girmesiyle bitti. Survivor, 2014 sezonunda yeni yarışmacılarıyla izleyicilerle buluştu. İşte Survivor 2014'te 3 Mart tarihinde yaşanan o büyük kavga ve sonrası. Acun Ilıcalı'nın yönetimindeki Survivor'un 2014 sezonu başladı. Yarışmanın ilk bölümünde ünlüler ve gönüllüler arasında kıyasıya bir mücadele yaşanmıştı. Ödüllü yarışmanın ardından yarışmacıların arasındaki diyalogların sürekli küfürleşmeleri nedeniyle sansürlenmesi dikkati çekmişti. Gönüllüler takımından Akın Saatçi, son olarak yapılan oylama sonucuyla ünlüler takımına geçmişti.
ÜNLÜ-GÖNÜLLÜ KAVGASINI ACUN ÖNLEDİ
Gönüllüler takımına Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasından katılan Turabi Çamdağ, takım arkadaşları ile ve ünlüler takımı ile ciddi ciddi kavganın eşiğine geldi. Olaya Acun Ilıcalı müdahale etti 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...