Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
25 Mart 2014 09:34

Survivor gönüllüler’den kim elendi

Survivor Gönüllüler’den kim elendi, elenen isim haberin devamında...

Survivor gönüllüler’den kim elendi
Survivor adadan kim ayrıldı,Survivor adaya veda eden isim,Survivor bu hafta elenen isim,Survivor bu hafta kim elendi,Survivor kim elendi

Survivor‘da, bu haftaki dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler Takımı oldu. Pazar gecesi gerçekleştirilen ada konseyinde Gönüllüler takımının yaptığı oylama sonucunda adadan gitmesi muhtemel ilk isim olarak 4′er yarışmacının isimlerini yazdığı Samanta ve Müge belirlendi. Adadan gitmesi muhtemel ikinci isim ise pazartesi akşamı, SMS oylarından en fazla oyu alan yarışmacının belirlediği aday oldu. Survivor‘ın bu haftaki bölümlerinde oynanan iki ödül oyununu ve dokunulmazlık oyununu Ünlüler Takımı kazandı. Durum böyle olunca Gönüllüler‘den bir kişinin adaya veda etmesi gerekti. Ada konseyinde yapılan oylamada, Gönüllüler adasında özellikle Turabi ve Sahra ile anlaşmazlıklar yaşayan Samanta ve oyunlarda pek başarılı olamayan Müge‘nin ismi ön plana çıkıyordu.
SMS Birincisi Yiğit Oldu!
SMS oylamasında en fazla oyu alan isim Yiğit oldu. Yiğit’in elenmesi için seçtiği isim ise Turabi oldu.
Samanta Elendi!
Survivor’da, konseyde adı en çok yazılan iki isimden biri olan Samanta, Müge ve Turabi’den daha az SMS oyu aldığı için elendi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...