Tgrt Haber
22 Nisan 2014 09:05

Survivor'da dün akşam elenen kim oldu

Survivor'da elenen isim kim oldu, İşte Survivor'da elenen isim.

Survivor'da dün akşam elenen kim oldu
survivor,mert,elenen isim,survivor kim elendi,survivor mert kimdir,

Survivor'da kim elendi. Survivor son bölüm de Gönüllüler takımından bir isim daha elendi. Survivor'dan elenen isim Mert oldu. Survivor Mert kimdir? Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasında heyecan hızla devam ediyor.  Survivor'da kim elendi, işte o isim.. Dokunulmazlık oyun kaybeden Gönüllüler ekip arkadaşlarından bir isimi söylemek zorunda kaldılar. Elemeye kalan isim Mert ve Müge oldu. Halk oylamasında en çok desteği alan isim ise Turabi oldu. Turabi ise adaya veda etmesini istediği yarışmacı olarak Sahra ismini söyledi. Mert, Müge ve Sahra arasında halk oylamasında en az oyu alan isim ise Mert oldu. Survivor'da elenen isim Mert Palavaroğlu oldu   Gönüllüler adasına veda etti.

Survivor'da dün akşam elenen kim oldu
SURVİVOR MERT KİMDİR?
Mert Palavaroğlu, 15 Temmuz 1989 tarihinde doğmuştur. İstanbul'da ikamet etmektedir. Sakarya Üniversitesi (BESYO) Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu “rekreasyon” bölümünden 2010 senesinde mezun oldu.  Üniversitede okuduğu dönem öncesi ve sonrasında iş hayatına devam etti. İlk olarak basketbol oyunculuğu ile başladığı iş yaşamı sonrasında; organizasyon, sahne oyunculuğu, antrenörlük, radyo ve televizyon programcılığı, seslendirme işleri olarak devam etti. 2005-2006 yılları arasında İstanbul Maltepe'de Fenerbahçe Spor Kulubü-Tekel Spor Kulubü basketbol antrenörlüğü yaptı. 2008-2010 yılları arasında Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulubü basketbol oyuncusu ve spor okulları, minik ve küçük takım antrenörlüğü yaptı. 2007-2013 yılları arasında değişik yerlerde 200'ü aşkın sahne gösterileri yaptı. 2006-2010 yılları arasında rekreasyon, eğlence müdürlüğü görevinde bulundu. 2011 yılında da bilinmeyen numaralar servisi 11880 reklam filminde görev aldı. 2012 yılında askerlik hizmetini Ankara'da bitirdi. Çeşitli televizyon programlarında sunuculuk yaptı. TRT Okul televizyonunda “Kelime Çengeli” isimli yarışmayı sundu. Çeşitli reklamlarda seslendirmeler yaptı. Mert Palavaroğlu,2008 yılından beri içinde bulunduğu “Grup curcuna” isimli rekreatif gösteri grubu olarak bu güne kadar birçok kez sahnede veyahut onlar için sahne sayılabilecek her yerde performans sergiledi. 2011-2012 yılları arasında number1 fm'de radyo yayıncılığı yaptı. Ayrıca NR1 tvde sunuculukta yaptı. 2013 yılında Avea-Ptt “Aparakart” reklamında seslendirme yaptı. 2014 yılının Mart ayında başlayan, Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu Survivor yarışmasında Mert Palavaroğlu da “gönüllüler” takımında yarışıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...