Tgrt Haber
10 Aralık 2014 10:05

Kurtlar Vadisi hayranlarına kötü haber

Beklenen açıklama geldi. Dizinin yeni bölümü gelecek hafta yayınlanacak...

Kurtlar Vadisi hayranlarına kötü haber
kurtlar vadisi, dizi, yeni bölüm, polat,

Başrolünde Necati Şaşmaz’ın yer aldığı yapımın 240. bölüm fragmanı paylaşılmamış ve bu nedenle de yayınlanmayacağı söylentileri ortaya çıkmıştı. Dizinin yeni bölümünün gelecek hafta ekrana geleceği açıklandı.
Geçmiş bölümde neler olmuştu?
Polat, sonunda Süha’nın sırrına ortak olur. Bundan sonra bambaşka bir görev üstlenmişti. Fehmi, güç gösterisi yapmayı sevmişe benzemektedir. Yanında Cahit olmadan bunu daha ne kadar sürdürebileceğini kendi gözleriyle tecrübe edecektir. KGT ekibi, Polat Alemdar’dan aldıkları emri yerine getirirken hiç beklemedikleri saldırılarla sarsılırlar. Üstelik bu kez Tilki’nin yanı sıra başka bir misafirleri daha vardır. Akif ve adamları Şedid’in İstanbul’a uzanan kolunu bükmek için acele etmelidir. Sagir’in kurduğu bomba düzeneği Aynura için geri sayımı başlatacaktır. Polat, karanlık güçlerin üzerine aydınlığı getirmek için çalışırken, aynı kararlılığı Brandon da kirli oyunlarına devam ederken gösterir. Tüm karmaşa tek bir noktayı işaret edecektir.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...